umudumvar2 Mizgin2020 EsrSvm kuzum ben regl oldum bu ay test alıp umutla beklerken duphaston bittiiği iki gün sonra başladı çok üzgünüm ve çaresizim kısa bir süre girmeyeceğim kafamı toparlamam gerekiyor çok moralim bozuldu @Bfduam
TunarinAnnesi 962301 Mouradi EsrSvm Mizgin2020 Royem62 denizinprensleri2 Royem62 denizinprensleri2 Bfduam kızlarrrr ölücem heyecandan hamilemiyimw bennnn 😍😭🤲 https://ibb.co/JFqnjCn https://ibb.co/pKQm1bm
Bfduam EsrSvm hamd olsun canım, sen nasılsın? Henüz girebildim, eşbaşkanımız bi süreliğine mola vermiş, çok üzüldüm üzülmesine böyle, inş en yakın zamanda gelir aramıza tekrar.
Mouradi Mizgin2020 Çok iyi anlıyorum seni canım durumlarımız aynı neredeyse.. bende 2 yıl oldu artık bende evde yalnızım gittikce daha zor geliyor insana.. aslında öyle çok vakitte değilmiş ki :) bende düşündüm 3 4 yıl olur belki. İnşaAllah canım aşılama vb ihtiyac kalmadan doğal yolla olurda, yalnızlığın kısa sürer 🥰 bu ramazanda hepimiz güzel haberler alırız inşaAllah ❤️
Mouradi Mizgin2020 Belki senin kadar çok istemiyor canım belki erken gele bilir, Onun için öyle söylemiş olmaz mı? Yoksa neden öyle net bir şekilde konuşsun 😞
Mizgin2020 Mouradi oda çok istiyor ama o yönteme iyi bakmıyor nerden içine bırakılan spermin bnm spermim olduğunu bilecem diyo onu da anlıyorum ama biyerden sonra da umutlar tükeniyor
962301 Mizgin2020 yaaaa canım kendini üzme canım inşallah bi daha ki ay olur dua et canım oluruna bırak demek daha zamani var Allah hayırlı zamanda hayırlısyle nasip etsin inşallah hepimize🤲🤲🤲
EsrSvm TunarinAnnesi Oyyy kuzum benimm gözünaydın çoook çook çoook sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah ❤️🤲🏻 Hemen kan ver kuzum 🥰
962301 TunarinAnnesi canım hayırlı olsun sağlıcekle kucağina al inşallah darisi bize olsun inşallah🤗😘🥰❤️♥️🤲🤲🤲
EsrSvm umudumvar2 Ya kuzum çok üzüldüm 😔 Ne dicek bilemiyorum gerçekten Allah’ım inşaallah en kısa zamanda nasip eder canım benim.Tamam kuzum iyi gelecekse girme , kafanı toparla biraz..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah 🤲🏻 Habersiz bırakma bizleri ama 😔
Bfduam umudumvar2 regli görünce demorize olmana üzüldüm eşbaşkanım, ama kendini yıpratma böyle lütfen. Inş bir gün bugünleri hatıranda bebeğine bakarken yad edeceksin. Kendini ne zaman iyi hissedersen geri gel bil ki burda seni bekliyoruz topikce canım arkadaşım 💕💖❤👌
denizinprensleri2 TunarinAnnesi canım benim ki gebelik değil test yaptım çizgi varla yok çıktı yani iğne etkisiymiş geçti canım nasip ama SAN çok sevindim 🥰🥰 kan ver hemen canım
TunarinAnnesi EsrSvm mesajina agliyorum inan InsAllah Allah sizlerede nasib etsin ilk Ben acilisi yaptim ☺️
EsrSvm TunarinAnnesi Amin kuzum benim Allah razı olsun 🤲🏻❤️ Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşaallah 🤲🏻❤️