TunarinAnnesi Mizgin2020 bende senle tıp atıp aynı durumdayım dupaston kullanmama rağmen geçdi adetim teste negatif Ocak 20 Şubat 22 Mart 23 adet oldum Nisan 28 oldu daha gelmedi acaba mı 😍
Mizgin2020 TunarinAnnesi 24 Ocak 23 Şubat 26Mart benimde Şubat 28 çektiği için Mart 26 oldu benmki günleri hep düzenli yani 28 günde oluyor yani bende az önce gidip kan verdim vallahi yeni eve geldim
TunarinAnnesi denizinprensleri2 göğüs hasasiyeti en büyük gebelik belirtisi Ama noktaları var mesela ben hamile olunca göğüs ucu ağrir kahve rengi olan yerler ağrir ama adet gelince yanlari ağrir kol altlarım ağrir
denizinprensleri2 TunarinAnnesi canım sabaht test yaptım yine çizgi çıktı dün ki kadar yoğun kırmızı değil ama çok silik de değil
TunarinAnnesi EsrSvm günaydın canm 5 gün geçen adet sık idrara çıkma ilişki sırasında batma bide bulantı başka belirti yok 🤭☺️
Mouradi EsrSvm İyi canım sen nasılsın ? 😍 ben tevadiye başlıyacağım günleri sabırsızlıka bekliyorum nasıl olucak diye 😕
denizinprensleri2 EsrSvm günaydın canım ben sabah da test yaptım düne göre çok silikti bi bakar mısın testime 🥰🥰
EsrSvm TunarinAnnesi İnşaallah gebelik belirtisidir kuzum benimm🥰🙈 Bir daha ne zaman test yapacaksın ☺️
Mizgin2020 TunarinAnnesi aaa ciddi misin kız neden se sonuç çıkınca bakmaya korkuyorum ben eltimle beraber gittim oda senin gibi içime doguyor var gibi diyor
Mouradi denizinprensleri2 İnşaAllah gebelik belirtisi olur canım 🥰 iğnenin 14cü günü kesin biliniyor zaten
denizinprensleri2 Mouradi inşallah canım bugün 12. Günü test yaptım hemen çizgi çıktı ama çok net çıkmadı ya dün ki kadar
Melisa35 Mouradi Mizgin2020 doktora hala gitmedim 5+6 günlük hamileyim beta hcg dün 11bin çıktı 3 mayısta randevum vardı devlette kısıtlamada açık olacak mı muayeneler