denizinprensleri2 EsrSvm canım sana söylücektim sabah unuttum doktor bize sabah 6 da ilişki önermişti iğneden 36 saat sonra sende öyle yap daha kaliteli oluyor dedi
EsrSvm denizinprensleri2 Teşekkür ederim canım benim ❤️ Ama hem çalıştığımız için hemde Ramazan ayı olduğu için o saatte niyetli oluyoruz.İğnenin 36. Saatini doktorumla birlikte ona göre ayarladık.Yarın akşam saat 9 da 36. Saat olmuş oluyor.Yine de bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim canım benim ❤️☺️
Mouradi denizinprensleri2 Gittikce koyulaşıyor 😍 İnşaAllah gebeliktir bence 🥰 iğnenin etkisinden silikleşmesi lazımdı eğer gebelik yoksa sizde koyulaşıyor, bende bu ay iğne olmuştum ama gittikce silikleşti canım, adet oldum ben.
denizinprensleri2 EsrSvm ne demek canım benim banada öyle dediği için söylüm dedim inşallah pozitif olursun ya 🤲🏻🥰
denizinprensleri2 EsrSvm bilmiyorum ki canım ama düne göre bugün bi tık daha koyu gibi yarında yapım iğne etkisi de olabilir ya
EsrSvm denizinprensleri2 Kuzum iğne etkisi gün geçtikçe silikleşir ama sende koyulaşıyor ☺️ Tabi ki emin olmak için iğnenin 14. Gün tekrar yapmak lazım.Benim 9. Gün negatifti mesela 🥰 Ay Allah’ım darısı bize inşaallah 🤲🏻❤️☺️🥰
denizinprensleri2 umudumvar2 inşallah ya 🥰🥰 yarında yapım bi canım ama göğüs hassasiyetim var ben regl olucağım zaman oluyordu o yüzden kafam çok karışık
denizinprensleri2 EsrSvm ya inşallah canım benim yarın da bi yapayım bakalım çok da ümitlenmek istemiyorum