EsrSvm denizinprensleri2 Kuzum benim Allah razı olsun 🤲🏻❤️ Rabbim inşaallah hepimize nasip eder canım benim ❤️☺️
TunarinAnnesi Bfduam Allah razı olsun canm sağolasın ❤️🌹bende bugün test yaptım negatif ama adet gelmedi daha bide Mİydem bulanıyor 😭süt Buhari denemişdim canm bu ay adet olursan Aslan pençesi içicem soğan kürü bide süt Buhari yapcam İnşAllah bebişdir😢 adet gelmez
Bfduam TunarinAnnesi inş geç döllenmedir, bat geçti di mi senin ? Bu kadar emek zayi olmaz inş. Bu dediklerini daha önceki aylarda yapmıştım.
Bfduam Mizgin2020 öyle haklısınki böyle hissetmekte, çok insani duygular, ama yılmak yok, inş devam Allah’ın izniyle yakındır iyi haberler.
TunarinAnnesi Bfduam bende o kadar çok yaptım ki kuzum geç döllenme olsa teste silikde olsa çıkmazmiydi
Bfduam TunarinAnnesi bu işler hep bi belirsizlik, hep bi sabır sınanması, normal şartlarda evet çıkmalıydı ama kırmızılar gelene kadar hep bi muğlaklık. Olmazsada üzülme lütfen, hep beraber nurdayız yine.
EsrSvm umudumvar2 İnşaallah kuzum benim ❤️☺️ Senle pozitifi görmeye başlayalım sonra arkandan sıra sıra gelelim inşaallah 🤲🏻❤️☺️
Bfduam umudumvar2 çok haklısın, üzülme lütfen. Hemde nasıl yorucu, inş olduğunda bu günler unutulacak. Sabır biraz daha güzel arkadaşım, sabır ❤
TunarinAnnesi Mizgin2020 kuzum nasılsın sende demi gelmedi adet ? Sende yumurtlama ne zamandi ? Rahim kalınlığı kaç mm di ?