denizinprensleri2 EsrSvm evet canım çok erken bende ondan biraz tedirgin oldum sancı için bugün bişey yok ama ara ara sağ kasığım da batma oluyor
denizinprensleri2 EsrSvm doğum günün kutlu olsun canım benim nice sağlıklı huzurlu mutlu hamişli ve sonra bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eden senen olsun inşallah 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
EsrSvm denizinprensleri2 Oyy 🥰 Amin kuzum benim ❤️☺️ Hepimize sıra sıra gelsin haberler inşaallah 🤲🏻🥰
denizinprensleri2 EsrSvm aminn canım benim 🤲🏻🤲🏻🥰🥰 kadınların yaşı sorulmaz ama kaç yaşına giriyorsun canım 🥰🥰☺️☺️☺️
EsrSvm Mizgin2020 Amin canım benim inşaallah ❤️🥰 Hepimize çoğalarak nice güzel yıllar nasip etsin inşaallah Rabbim 🤲🏻
umudumvar2 Mizgin2020 benim aynı adetim 3 mayıs canım daha var bir belirtim yok şu an canım 🤔sen ne yaptın ne durumdasın
EsrSvm TunarinAnnesi Amin canım benim Allah razı olsun inşaallah ❤️🤲🏻 Hepimize nasip olsun inşaallah ❤️
umudumvar2 Mizgin2020 canım ben de arastırıyoru bel ve kasık ağrısı yaşayıp gebe oldugunu öğrenen çok olmuş ben iğne vuruldum muhtemelen yükselen hormondan kaynaklı oldu bir gün oldu geçti