EsrSvm Bfduam Sağol canım benim 🌸❤️ Ama 26 sında randevum sabırla bekliyorum 🙃 Bir de bu ay adetim kısa sürdü ya ? Duphastondan kaynaklı mı acaba ? Normalde 5 gün sürer ilk 2 gün yoğun geldi 3. Ve 4. Gün kahverengiye dönüp bitti 🤔
Bfduam umudumvar2 sifa niyeti diye olmazsa bu ay, onumuzdeki ay sende ye onu, ben bur kaç ay önce yediğimde farkı hissetmiştim yumurtaliklarıma sancılanıyordu.
umudumvar2 Bfduam seni kuzum bu ay, iki gün sonra gebelik postuna ugurlayacağız gibi geliyor bana ,bizi unutma ❤
Bfduam umudumvar2 canım benim ya, dünki negatiften sonra kırmızıları bekliyorum. Ins Allah söyletmiştir diycem ama insan o tek çizgiyi görünce, anlıyorsun işte.
EsrSvm Bfduam Yumurtlama olabilir kuzum.Yunurtlama olduğunu düşünürsek bence 12.13.14. Gün yapabilirsin 🌸 Hadi bize güzel haberler ver ☺️
Bfduam EsrSvm inş canım, eğer yumurtlamaysa dün test yaptığımda sekizinci gündü, olsada çıkmaz o zaman di mi?
Bfduam umudumvar2 seninki ilacın etkisiyle olabilir, benim zaten olmaz akıntı oluncada bu oldu işte ama af edersin bayağı koyu, sıvı değil, muhallebi gibiydi bir kez geldi daha gelmedi.
umudumvar2 EsrSvm kuzum benim bu tedavileri oldgum zamanlarda yogun kanamam olurdu çünkü birden fazla yumurta attıgımda olmuştu ondan demişti doktor seninki ama kısa sürmüş benimtedavi gördüğüm aylarda en az 6 gün
Bfduam EsrSvm duphston kullanmadığımdan fikrim yok ama ben korunmayı bırakalı adet döngüm değişti,. Ya normalinden kısa sürüyor, ya erken geliyor, ya yogun, ya kısmen daha az gibi gibi.
EsrSvm Mouradi Yapma ya 😔 iğne etkisinde mi silik çıkmış 🤦🏻♀️ Ben senden pozitif bekliyordum kuzum ya 😔 Rabbim inşaallah bu ay nasip eder kuzum benim ❤️🤲🏻
EsrSvm umudumvar2 Allah Allah 🤔 Doktora sorcam kuzum pazartesi günü.Adrtten önce 4-5 gün kahverengi geldi.İlk gün çok ağrılıydı 3 tane ilaç içtim.2. günde yoğundu 3. Gün yine kahverengi 4. Günde bitmiş.Normalde bugün bitmesi lazım ama normal akıntıya dönmüş.Neyse pazartesi ye kadar sabır bakalım ☺️
Mouradi EsrSvm Evet canım iğnenin etkisinden 😔😔 İnşaAllah canım hep beraber güzel haberleri alırız ❤️
umudumvar2 EsrSvm belki bir anda hızlıca yogun sökülmüş de olabilir bilmiyorum kuzum 3 tane ilaç da etkilemiş olabilir doktora sor bakalım😊