EsrSvm TunarinAnnesi Canım benim inşaallah geç döllenme falandır daha var adetine sabırla bekliycez yapacak birşeyimiz yok.Bak hepimiz yeni Ay’a umutla başlıyoruz.İnşaallah güzel günler yakın 🌸
Bfduam EsrSvm başkanın, benim pek akıntım olmaz ya, yedi sekiz gün önce beyaz akıntı olmuştu, bunu nasıl değerlendirmeli? Yumurtlama, çatlama ve mi? Eğer öyleyse testte çıkmalı mıydı varsa?
TunarinAnnesi EsrSvm İnşAllah kuzum ❤️🤲çabaların boşa gitmesi üzüyor insani başkalari kazayla hamile kaldım diyor 😔biz çabaliyoruz olmuyor 💔
Bfduam Royem62 ikimizde ovulasyon yapmadığınızdan net yumurtlamayı bilmiyoruz hani ne kadar geçti üstünden bilemiyorum net. Akıntımda pek olmaz, beyaz akıntı gelmişti bu ay, yedi, sekiz gün önce, Bu yumurtlama veya çatlama mı oluyor?
Royem62 Bfduam kuzum benim günüm hep bellidir yumurtlama günü çatlama günü ve anlıyorum kendimi aylarca hep takip ettim gün saydım hep aynı düzende hiç şaşmadı Şimdi mesela yumurtlama zamanından sonra sanki adet olcak gibi ağrılarım oldu bir kaç gün sonra akıntı başladı ama her gün biraz biraz paçeteye sildikçe gelen az az bugün miktarı arttı ama biraz daha zaten yarın normlde bat günü bugün sol kasığım ince belim çok ağrıyor 2 gündür sanki bugün adet oluvcakmşım gibi ağrılarım var inşallah dua ediyorum da yerleşme ağrısıdr
TunarinAnnesi Bfduam senle biz aynıyız adetimi bekliyordum artık boş verdim canm aşilama yapcam haziranda ona odaklanaym rahim filmi çekilicem bu ay
EsrSvm TunarinAnnesi Haklısın canım benim.Allah ın verdiği de vermediği de imtihandır 🌸 Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bizi daha çok bekletmesin inşaallah kuzum benim ❤️🤲🏻
TunarinAnnesi EsrSvm Amin kuzum Amin bizde görelim o çift çizgiyi nolur ya Rabbim 🤲😞Oruçluyum bide nasıl ağlamak geldi inan
EsrSvm TunarinAnnesi Oy canım benim ❤️ Hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz inan.Rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzümüzü inşaallah 🤲🏻
Bfduam TunarinAnnesi seni anlıyorum ne diyeyim çok haklısın ama inş bitecek bu sancılı bekleyişler yorsada bizleri.
Bfduam Royem62 inş seninki yerleşmedir bacım ya, aklımızda yarın sen olduğundan varsın. Yumurtlama akıntısı ise beyaz akıntı sekiz gün sonra testte çıkar mıydı? Çünkü sekiz gün kadar oldu beyaz akıntı
Bfduam Royem62 sence ne zaman çıkar o akıntıyı yumurtla baz alırsak? Inş be kuzum, öyleyizdir benimkintescillemdi gerçi koca bi tek çizgi:)
Royem62 Bfduam 3 gün sonra bir daha bak kuzum o zamn 11 gün olmş oluyor 8 gün geçti üstünden varsayarsak