EsrSvm umudumvar2 Canım benim o kadar haklısın ki. Önemli birşeyde yokmuş aslında.Yazık Maddi manevi zor süreçler zaten keşke böyle yapmasaymış.Ama tavrı net ise yapacak birşey yok kuzum.Böyle olduğunda gerçekten bende çok kızıyorum 😔
Mizgin2020 umudumvar2 gerekirse bağır çağır içine atma stres çok kötü bişey inşallah yanlış yaptığının farkına varır eşin
umudumvar2 Mizgin2020 bağırdım çağırdım tabiki canım ama sonuç değişmedi konuşma ayrılık noktoasına vardı çocuk annemden daha mı önemli sen annemi sevmiyorsuna döndü
Dfdfdfdf60- Mizgin2020 gec dollenme bılmıyorım doktora sorucam ıkız beklıyorum hayırlısıyla oyle hıssedıyorum degerlerım cok yuksek
Mizgin2020 Dfdfdfdf60- inşallah gönlünde ki gibi olur herşey bnde ikiz çok istiyorum rabbim nasip eder inşallah
EsrSvm umudumvar2 Canım benim ya 😔 Akşam tekrar bir konuşmayı denesen kuzum peki birşey değişmez mi ? O kadar iğne vurdun hormon aldın boşa gitmesin en azından güzelce anlatsan olmaz mı ki kuzum
umudumvar2 EsrSvm tekrar akşam konuşacağım çok yoruldum bu süreçten ne olursa kadınlara oluyor erkek en basit şeye gelince modumda değilim diyebiliyor o kadar sinirliyim ki ona kaç defa aradı açmadım
umudumvar2 EsrSvm o yünden karar aldım diyorum ya kuzum bu ay benim son tedavim olacak artık kendime eziyet etmek istemiyorum karşımda da bu tavrı görünce resmen kendime acıdım ilerde gün gelir hala aynı heves de olursam ve ayrılmazsak direk tüp bebek deneyeceğim
Mizgin2020 umudumvar2 vallahi çocuk tabikide bnm için herşeyden önemli yani saçmalığa bak çocuk bnm kanından canımdan annesi ne alaka ya bide tansiyon yani abartms canım ya
Bfduam umudumvar2 canım çok haklısın böyle hissetmede ama o noktalara varacak kadar taşınmasın olay, her evlilikte olur bunlar, orta yol bulunur yine. Sen hırpalama kendini. Zaten aradığına göre muhtemelen çek etti kendini ve geri adım atma gibi duruyor.
Bfduam Dfdfdfdf60- öncelikle geçmiş olsun, sonra hayırlı olsun. Testlerden sonra hamilelik oluşmuş olabilir mi ki ne kanda, ne idrarda çıkmamış?
Bfduam umudumvar2 buda iyi ama demek ki gönlünü almaya çalışıyor, inş telafi eder kuzum, strese girme o da maalesef etkiliyor işte tüm mekanizmayı.
EsrSvm umudumvar2 Malesef kuzum. Annesi sonuçta ölüm döşeğinde değil ki. Konuyu sinirle başka yerlere getirmiş.Ama ben hatasını anlıycağına inanıyorum.
Bfduam umudumvar2 tansiyonsa hayati bir şey yok ki, inş o günlerin geçmediyse eşinde o noktaya gelir.
umudumvar2 Mizgin2020 abarttı evet canım valla başıma ağrı girdi yine ne yapayım bilmyorum çok çıkmazda hisediyorum kendimi
Bfduam umudumvar2 “ayrılmazsak” tehlikeli cümle, başka sebepler yoksa bunu sana dedirten, salt bu konuysa o kadar ucu açık duruma kendini sürükleme. Bazen erkekler anlamayabiliyor, kadın/ erkek beyni farkı, önemli olan telafi gayreti.
EsrSvm umudumvar2 Canım benim ya gerçekten çok kızdım eşine.Ne kadar heveslisin nasıl çabalıyorum.İnşaallah hatasını hemen anlar kuzum 😔