EsrSvm Bfduam Olmaz mı hiç 😔 Umutla bekliyorsun bu sefer oldu sanki diyorsun ama olmuyor.Ben de negatif gördüğüm ilk gün kötü oluyorum biliyorsun, sonra Rabbim yine umut serpiyor yüreğime 🌸 Ben inanıyorum..Bu Topikte ki herkes alıcak o güzel haberi hemde en kısa zamanda 🥰
Bfduam EsrSvm aynen öyle canım bilmez miyim, birbirimize umut oluyoruz. ilk gün böyle oluyor sonra alışııyor.
EsrSvm Bfduam İnşaallah en kısa zamanda bu üzüntüleri unutturacak mucizeleri izin haberini alırız canım benim ❤️☺️ Yine de adet görene kadar umut var 🥰
umudumvar2 EsrSvm Hayırlısı olsun kuzum benim bu ayda olmayacak gibi 😌😌eşim demoralize annesi rahatsız diye iyi değerlediremdik inşallah siz pozitif görürsünüz sizin mutlulugunuzla ben de mutllu olurum🤲
EsrSvm umudumvar2 Geçmiş olsun kuzum benim 🤲🏻 Hiç öyle düşünme Nasibimde varsa olacaktır muhakkak.Sen yinede umutlu ol kuzum ❤️ İstiyorum ki sadece ben değil hepimiz aynı ay alalım güzel haberleri.İnşaallah ta öyle olcak 🤲🏻❤️🥰
Mizgin2020 Bfduam olsun herşeyin hayırlısı senin kucağına alıp seveceğin evlatların var allha bin şükür bak beni görüyon 2019 un kasim ayından bu zamana kadar bekliyorum
Bfduam umudumvar2 canım ya, ilk gün ister istemez demorize oluyor insan. Senin yumurtlama dönemin oldu mu, “değerlendiremedik” demişsin. Daha geç değilse değerlendirilebilir.
Bfduam Mizgin2020 seninde inş olacak canım, doğsada hiç rahatlık yok Allahın elinde ömür o duygu oluyor hep annede olunsa. Ya ben çok uzun ara verdim ondan biraz üzgünüm bu kadar araya gerek var mıydı diye, nasip tabi herşeyde.
umudumvar2 EsrSvm sağol kuzum bazı kararlar aldım kuzum kaç zamandan beri görüyorsun iğneler çatlatmalar derken bir aydır sürekli umutlarla bekliyorum o günü sonra eşimde bana annem rahatsız stresliyim üzgünüm yapamam diyor siz olsanız napardınız @Mizgin2020 Bfduam
EsrSvm Bfduam Öyle düşünme kuzum.Bizde ilk 1 yıl kendimiz istemedik.Gel gör ki biz isteyince de bebeğimiz gelmedi.20 aydır 20 hayal kırıklığı..Nasip ne zamansa o zaman oluyor sen bizden çok daha tecrübelisin.Senin sözlerin benim için gerçekten çok değerli..Üzülmene de çok üzülüyorum ama elimizden geleni yapıp Rabbimin nasip ettiği gün gelene kadar bekliycez malesef.Rabbim bu mübarek Ramazan ayının hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı evlat haberlerini almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻❤️