EsrSvm TunarinAnnesi İnşaallah kuzum benim ❤️🤲🏻 Senin az kaldı adete inşaallah o müjdeyi alırsın canım benim ❤️🤲🏻
TunarinAnnesi EsrSvm Allah’ın şifaeti senle olsun bu mübarek ayda bedenine bi rüh üflesin İnşAllah 🤲❤️🕋🙏🌙
EsrSvm TunarinAnnesi Oyy canım benim Allah razı olsun ❤️🤲🏻 Rabbim hepimize bu mübarek ay da hayırlı, sağlıklı evlat haberini almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻❤️☺️
Royem62 Bfduam vazgeçtim bacım yarın günüm zaten yarını bekliycem adet gibi ağrılarım var inşallah yerleşmedendir bu ağrı diye dua ediyorum dünden beri rabbim sen yüzümüzü güldür muradımızı kabul eyle şu bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine 🙏🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
EsrSvm Royem62 İnşaallah yerleşmedir kuzum benim.Rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşaallah ❤️🤲🏻
EsrSvm Royem62 İyiyim kuzum çok şükür.Adet oldum 4. Gün bugün.Doktoruma gittim çok şükür kist vs olmamış.Bu ay da Klomenle deniycez.Dozunu arttırdı bakalım.26 Nisan’da kontrolüm var.Bu ay da olmazsa diğer ay iğneli tedavi yine olmazsa aşılama yapıcaz canım ❤️
Mizgin2020 EsrSvm inşallah canım inşallah adet olacak gibi hissetmiyorum yani bu ay yüzümde baya bı sivilce de çıktı
EsrSvm umudumvar2 İyiyim çok şükür kuzum ☺️ Klomenin 2. Günü bugün. Bakalım bu ay neler olcak 🙃 Sen neler yapıyorsun bekleme aşamasındasın galiba ☺️ Bat ne zaman kuzum ☺️