Royem62 Bfduam vazgeçtim bacım yarın günüm zaten yarını bekliycem adet gibi ağrılarım var inşallah yerleşmedendir bu ağrı diye dua ediyorum dünden beri rabbim sen yüzümüzü güldür muradımızı kabul eyle şu bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine 🙏🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Ayseyavuz Bfduam cnm belrtlere çok bakma burda çok grdum belrtsz hamilelik yaşıyan sen adet gnndemi test yapcn
TunarinAnnesi Bfduam InsAllah Beraber alalim bu qrupdan hepimiz bu ramazanda yeni gebeler postuna gecelim InsAllah sahura kalkdim dua etdim hepimize simdi meryem suresi de okuycam 🤲InsAllah bu adetimiz gecsin 9 ay adet olmayisimiz bebekden olsun 🕋🌙🤲
TunarinAnnesi Bfduam Kuzum sol kasikta batma oluyor oyle boyle degil AMA sanki biri bos durdugum anda bicak sapliyor sut kesigi akintim var ara ara bulantim oluyor bel agrim var baya AMA goguste 1 qram agri sizi hicbisey yok
Bfduam TunarinAnnesi her zaman göğüs hassasiyeti olmaz ki, ama diğer tüm tariflerin belirti sanki:) inş güzel haberlerini alacağız bu ay:) bu ay adet öncesi belirtilerin erken başladı mı? Benim yumurtlamadan beri başladı azalarak devam etti.
TunarinAnnesi Bfduam hayir hic belirtim yok Kuzum biraz batma sanci bel agrisi oluyor birazda siskinlik var
TunarinAnnesi Bfduam aslinda Ben gecen gebeligimde yumurtlamadan tut dollenmeye kadar belirti yasamisdim bas agrisi qaz sancisi koku hasasiyeti
TunarinAnnesi Bfduam Kuzum acik paylasamadim Sen acik paylas herkes nasiplensin belki vesile oluruz 🤰🤲🕋🌙