Bfduam Ayseyavuz sen üç gün önceden yaptım çıktı hamd olsun. Ben inş olmazsam geçince yapıcam. Hala beyaz akıntın var mı?
Bfduam Ayseyavuz senin adına o kadar mutlu oldum ki, her ay talihimizden bi anne çıkması inş uğurludur topiğimizin. Kasıkların hala çok ağrıyor mu seni teste itecek kadar ağrıyordu?
denizinprensleri2 EsrSvm çok sevindim canım benim bide olumsuz düşünme bide şey dicem de yanlış anlama ilişki sırasında çocuk yapmak için değil de zevk gibi düşün canım çünki çocuk için düşününce vücut stres yapiyormuş
EsrSvm denizinprensleri2 Haklısın canım.zmğmkğn mertebe düşünmüyoruz ama ister istemez sonrasında acaba olcak mı stresi oluyor galiba.Bu ay olumlu düşünmeye çalışıcam bakalım ☺️
Bfduam Ayseyavuz talihimiz topiğimiz olacaktı, son günlerde artmış senin kasıklar yine demek ki, tek sağlıklı olsunda, bu ay topiğimizin ilk annelerindensin, ayağın uğurlu gelir inş:) Kan ver, takip et inş sağlıkla ilerler:)
Ayseyavuz Bfduam inşallah canm 🤗😀😍🤲🏼 tahminim 3 buçuk haftalk flan ramazan sonunda dktra gtcem bı sorun ckmazsa
Bfduam Ayseyavuz çok geç değil mi? Belki tutunması için bi ilaç vs verir, o kadar uzatmasan mı arayı?
Ayseyavuz Bfduam hani tahminen 3 buçuk haftalık ya gidip görmem dye öyle düşünmüştüm braz büyüyünce giderim demiştim ama
TunarinAnnesi Bfduam Kuzum nasilsiniz adetime 5 gun kaldi demin solda batmam oldu evde 1 tek ovulasyon kalmisdi yaptim baya pik olmus yumurtlama mi oluyor acaba yoksa umutlanayimmi gebelik icin sizce? Mouradi Royem62 EsrSvm
Royem62 TunarinAnnesi kuzum ovulasyon bence amacı dışında bir şey ifade etmiyor inşallah hamilesindir yarın sabah bir test al yap istersen 🥰🙏
Mouradi TunarinAnnesi İyi canım sen nasılsın ? ben umutlandırmak istemem ama bence gebelikten olur ya böyle pik seviye hemde çıkmış İnşaAllah öylede olur 😍 tekrar yumurtlamada ola bilir ama batma olmuşsa. İnşaAllah gebeliktir diye içimden geçiyor, gebelik testi yapsan varsada İnşaAllah silik olarak çıkar 🥰
Bfduam TunarinAnnesi her ikiside olabilir canım, adetine iki gün kala, yani üç gün sonra test mi yapsan? Inş gebeliktendir o pik:)
TunarinAnnesi Royem62 erken degilmi Kuzum husran olmasindan korkuyorum oylesine adet gunum bi tane yaparim AMA gece iliski oldu iftardan Sonra 🤲
Royem62 TunarinAnnesi anladım kuzum ben hiç ovulasyon kullanmadım yumurtlama zamanımı hep biliyorum çünkü anlıyorum o yüzden inan blemiyorum istersen geçsin adetin 1 2 gün o şekilde yap cesaretini de toplamış olursun
TunarinAnnesi Mouradi canimsin cok tesekkur ederim agzindan bal damliyor be guzel dedin InsAllah oyledir 🤲🕋🌙