962301 Bfduam biliyorum canım geçen ay öyle birşey yaşadim doktor bakmadi bile sadece herşeyin normal dedi benim bi arkadaşimin getigi doktor var bir ay da kiz hamile kaldi bida ona görünim ne diyecek doktor
EsrSvm umudumvar2 Canım doktor muayene etti.Çok şükür kist falan olmamış rahmin ve yumurtalığın çok güzel dedi.Morelimizi bozmuyoruz dedi.Sakın üzülmek yok dedi sağolsun ☺️ Klomenle cevap aldığımız için hemen iğneye geçmeyelim dedi canım.Klomeni günde 3 defa 5 gün kullanıcam kuzum.26 Nisan da kontrolüm var bakalım.Bu sefer erken çağırdı klomeni fazla kullanıcağım için erken yumurtlama olabilir dedi.İlişki günü verdi kuzum.Folik asit değerim yüksek olduğu için yazmadı.B12 in de çok güzel dedi.Bu ay da Klomenle deniycez eğer olmazsa diğer ay iğne vericek canım ☺️
umudumvar2 EsrSvm ilişki gününü erken vermiş kuzum Çatlatma vuracak mı duphaston yazdı mı yine, çok güzel bu ay demoralize olmak yok Allahın izniyle inşallah dualarımız kabul olsun ❤️
Bfduam EsrSvm iyi, güzel haberler bunlar, hamd olsun olumsuz bi durum yok,artı rahatlatmış da seni en iyiside bu:) Iğne dediği ne iğnesi kuzum?
denizinprensleri2 EsrSvm çok sevindim canım benim bide olumsuz düşünme bide şey dicem de yanlış anlama ilişki sırasında çocuk yapmak için değil de zevk gibi düşün canım çünki çocuk için düşününce vücut stres yapiyormuş
Bfduam Ayseyavuz alt kasıklarda dolgunluk hissi gibi mi, adet sancısı gibi mi? Akıntıda testten kaç gün önce başladı çok mu geliyor rengi ne?
EsrSvm umudumvar2 Birde ek olarak beyaz leblebi , mercimek , şalgam suyu , kabak çekirdeği tüketmeni istiyorum dedi.Doğal östrojen varmış içinde.Ben bir de ek olarak bal çörek otu tarçın tüketicem canım ❤️
Bfduam Ayseyavuz normalde adetime yakın olurdu, bu ay yumurtlamada başladı, hafifledi sonra, beş günüm var. Senin nasıldı?
Ayseyavuz Bfduam benimde öyle oldu işte yumurtlamada başladı sonra bitti bu 3 gundr yine var ama kasiklarm çok agriyo
EsrSvm umudumvar2 İlişki günü derken muayeneden 1 gün önce mutlaka ilişki olsun dedi diğer günleri muayeneye gittiğimde söyliycek kuzum.Duphastonu ve çatlatma iğnesini de kontrole gittiğimde yazıyor ☺️ Bu ay olumsuz düşünmemeye çalışıcam kuzum sonuç kötü olsa bile adeti görene kadar umutlu olucam.Bu ay da böyle deniyim bakalım 🙃😃
Bfduam Ayseyavuz benim ilk yumurtlamada çok ağrılaydı bir hafta kadar, sonra hafifledi, şimdi beş günüm var daha fazla ağrımıyor aynı.
Bfduam Ayseyavuz benimde öyle adete yakınken oluyordu, bu ay yumurtlamadan beri ağrıyor, ikimizinde erken başlamış ağrıları.
Royem62 Bfduam inşallah kuzum her gün dua ediyorum Allah’ım nolur hamile olayım şu an anne olayım diye inşallah kabul olur dualrımız