EsrSvm Zeze2454 Canım benimm ❤️ Benim içinde öyle.Sizler olmasanız benim içinde çok zor olurdu.En büyük destekçim burada tanımadığım insanlar oldu.İyi ki ama iyi ki varsınız ve hepiniz tek tek duamdasınız ❤️☺️
Nurunannesiii12 Bfduam vücut direnci yada hassas olan kişiler de değişkenlik gösteriyor.oyle olan da çok kilo alıyor .bebegin gelisimi gayet iyiydi bulantı ve istahsizligima rağmen 😊🙏
Bfduam umudumvar2 inş sonu güzel olacak bu sancılı yolların, unutacaksın bu günlerini. Sabır arkadaşım sabır.
Bfduam EsrSvm umutvar olacaksın canım, zamanı bilinmediğinden yorucu süreçler ama inş geride kaldığında ilerde torunlara anlatılacak güzel hikayeler olarak anılacak.
Bfduam EsrSvm iyi yapmışsın bende onunda, farklı psikiyatrlarında, yabancı psikiyatrlarında çok sayıda var. Kitap aşktır ya, aşk:)
Bfduam TunarinAnnesi doğal beslenme iyidir tabiki, canım çok üstlerde bir ay önce bi karışım vardı onuda oku oda iyiydi.
TunarinAnnesi Bfduam Kuzum nasilsiniz adetime 5 gun kaldi demin solda batmam oldu evde 1 tek ovulasyon kalmisdi yaptim baya pik olmus yumurtlama mi oluyor acaba yoksa umutlanayimmi gebelik icin sizce? Mouradi Royem62 EsrSvm
Bfduam umudumvar2 hep beraberiz Allah omur verdikce kuzum, yanındayız topikçe birbirimizin, el birliğiyle o yollar yürünecek, rahat ol.
Royem62 Bfduam biz birbirimize destek olmazsak olanımız yok gibi cidden hepinizden Allah razı olsun 🤲🙏🙏