EsrSvm @umudumvar2
Yarına ikinizede Dr inş uğurlu gelir.
@Mizgin2020, @Royem62, @TunarinAnnesi ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlarım;
Gece bi arkadaşla uzun yazıştık, sağ olsun iyi niyetli, samimi bi yürek, önerileri vardı, paylaşayım buraya kopyalayıp;
Öncesinde bu önerilerin mimarı @Nurunannesiii12 ye çok teşekkür ediyorum/ ediyoruz topikçe.
Üşenmeyip saatlerce yardımcı olmaya çalışan bu güzel yüreğe Rab’bimizde bu gayreti gibi yollarını feraha çıkarır ❤
"adet başlayınca
Bal tarçın çörek otu
Çeyrek kavanoz bal
1 yemek kaşığı tarçın dolu dolu
2 yemek kaşığı çörek otu bunları birbirine karıştır 15 gün tüket ovulasyon a kadar 1 tatlı kaşığı sabah akşam ac karnına. Tukettim
Es için eczaneden supraydn ginseng almistim ben vucudun ihriyaci olyyor cinko e vitamini eksikolursa sperm yumurtayi delip dolleyemiyor.
Kendim için elenatal 1 folik asit multivitamin kullandım 3 ay gebelik öncesi 3 cü ayda hamile kaldim.
Es için yarim kavanoz bal içine çekilmiş ceviz katip karistirdim bunu akşam.sabah su ile ac karnına çiğnedi yuttu 1 tatlı kaşığı olarak
Sonra bal polen propolis. Çay kaşığı ucu ile kahvaltıdan sonra yada akşam.yemekten sonra az propolis az polen den tükettik.son 1 ay bunu kullandık o ay hamile kalabildim.esimin sperm.testi vermeye gittiğimiz sabah hamileliğini öğrendim.
Bal polen propolis bu üçünü mutlaka tedarik et.
Bal tarçın çörek otu da yumurtayı geliştiriyor.onceden klomen vs kullanip bi sorunu olmayan fakat hamile kalamayan dim. Bi cok hap a bedel bu onerdiklerim.tup bebek yapan arkadasim önerdi. Bal in sifaasi bilinir aci bal aldik az az tükettik hepsi kararinda olmali.bunlari bana öneren den allah razı olsun bende soran olursa yazıyorum canım.insallah derdine derman olur . Kafam rahatti gamile kaldigim.ay kontrollerimi yaptirdim 3 senelik evliyim.herseyim temiz cıktı kafam bosaldi . Dedim artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi allah kerim .darısı sana nasip olsun insallah 🙏😊
Ayrıca ovulasyon da pik görünce acele getirmeyin mutlaka ıslanmaya çalış yani uzatın o ilişki öncesi yakınlaşmayı ne kadar islaklik olursa o kadar sperm ileri gider.bel altina 2 yastık koydugum da oldu.bosalmadan önce.
Doggy pozisyonu önerdiler boşalmadan hemen önce o pozisyona geçip o şekilde bi 10 dk durup hemen yastık koyup bekledigim de oldu.
bunlar altin bilgiler benim için. Ovulasyon öncesi 2 sonra si 2 gun u değerlendik 4 gün yattım hep hatta o ay hep dinlendim kendimi yormadim. Adet e bi hafta kala rahmime iğne batıp çıkıyor du o his vardı sanki yokluyor rahmi adet olmak için ilk kez öyle.hissettim akıntı göğüs te yanma şişlik mide yanmasi derken şüphelenip öğrenme peşine düştüm ve çok yeni hamile olduğumu öğrenmiştim. Ovulasyon görüp bi turlunkalamazdim su ovulasyon kitleri iyi ki varmış son 3 ay bu sekilde denedik insan rahat ediyor yoksa ne zaman yumurtlama olur bilemiyorsun kafa ve vücut olarak insan yoruluyor bikiyor.
3 sene içinde bi çok kez kadın doğuma gittim hepsinde yumurtlama vs mevcut su günlerde deneyin diyordu. Olmayınca doktor sebepsiz infertilite olabilir deyip 4 ay klomen folik asit kullanmamı istedi yumurtam hep vardı 2 tane olurdu.klomen sayasinde 5 yumurta 3 yumurta bunları da gördük fakat sonuç olarak bebek olmadi.ayrica tam ovulasyon gününde eşim işinden dolayı yanımda olamiyordu. Duzenimizi bu yaz kırabildik tayin vs derken. Bi kanama geçirdim korunmuyordum aylarca korunmam gerekti rahmin toparlanması için.
Korunduk
Neyse sonra tekrar adetli iken özel de kadın doğuma gittim 21 gün tekrar gittim düzenli yumurtlama adet görüyor müyüm diye bakıldı 3 ay gittim hepsinde testlerim temiz cıktı.doktor um bi sorun gorunmy9r doğal yoldan hamile kalmak için. Esin de test versin yoksa sana tedavi uygulayamam çünkü ihtiyacın yok dendi.
O 3 ay icin de ovulasyon kiti kullandım.hepsinfe yumurtlama catlam a gördüm 2 ay sonuç alamadik . Son 1 ay icnde eşim için vitamin almak geldi herhangi bi vitamin hepsini barındırsın yeter diye düşünüp gittim aldım. Kendim zaten folik asit multivitamin kyllaniyodum. Fındık fıstık meyve ve yeşillik ağırlıklı besleniyodum. Oste o son 1 ay esim icin ceviz bal karisimi. Bal polen propolis ve tarcın çörek otu nu kullandım (2 ay bal tarçın çörek otu kullaniyodum) . Eşime ceviz bal ve vitamin ayrıca bal polen propolisin olumlu etki ettiğini düşünüyorum çünkü bazı vitaminler eksik kalınca çinko gibi sperm başı yumurtayı delemiyor yani dolleyemiyormuş iceri giremiyormus.3 cü ay in son 1 ayında bunları denedik. Her anlamda cinsel güç olsun hepsi vardı eşimde daha uzun süreli oluyordu. Ve eşime randevu almıştık sperm testi vereceği sabah şüphelendiğim için kan da bhcg baktırıp hamile oldugumu ogrendik ve test vermedik .gerek kalmadi😊 karisik oldu ama anlayacaksın.
bu yaptığım kur vs ici mi rahat ettirdi elimden geleni yaptım gerisi allah a kal di deyip dua ediyorum.yuruyus yaptım aklıma olmazsa diye geldiği sıra da müzik dinledim. Oturup aglamadim eskisi gibi. Eşim le de bol bol konuştum kendinde sorun goruyodu. Sen de yumurtlama var bende mi bi hastalık var acaba diyordu üzülüyordu. En son dedim ki sperm testi verirsin. Su dogal ürünleri de tuketelim sürekli buna rağmen sikintincikarsa tedavi ile de hamile kalabilirim demiştim . Herşeyin çaresi var kafani rahat tut dedim durdum dikkatini başka yöne çektim hep ki sitres olmasin istedim. Yaniniliskiden önce olsun sonra olsun çocuk olur mu diye dusunup gerilmemek gerekiyor çok etkili oluyor olumsuz olarak.bu şekilde kafamızı rahatlatarak doğal besinler tuketerek icimizi rahatlattik . Yoksa ister istemez olur mu oomaz mi dusuncesi akildan cikmiyo ve kötü etkiliyor