Royem62 @Bfduam @EsrSvm @umudumvar2 Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben bi iyiyim bi kötü psikolojim bozuldu galiba iyice
EsrSvm Royem62 Ben daha iyiyim kuzum çok şükür.Ama hala adet olmadım.Kahverengi lekelenmeler oluyor hep.Sancım var ama 5 gündür hep lekelenme var.Bugün çatlamanın 14. Günü.İğneninde 17. Günü.Test yaptım negatif.Kisr oldu desem çatlama ağrımda oldu ama bekliyorum bakalım 20 Nisan’a kadar gelmezse doktora gidicem. Sen nasılsın canım adetine var daha diye hatırlıyorum ben 🌸
Bfduam Royem62 hamd olsun kuzum, sen nasılsın diycem de, neden böyle melankolik haller Dr sonrası mı kafa karışıklığından? Dur bakalım daha adetine var ikimiz arka arkayayız.
umudumvar2 Royem62 beklemedeyim kuzum çatlatma iğnesi olacağım yumurta boyutuna baktıracağım inşallah yeterli boyuta gelmiştir kuzum sen napyorsun nasılsın 🤗Moral bozmak yok Allahın izniyle her şey çok güzel olacak
EsrSvm Royem62 Bende bu ay kötüydüm biraz ama elimizden umut etmekten başka birşey gelmiyor kuzum.Rabbim inşaallah mucizesini yaşatır hepimize.Üzme kendini biliyorum çok zor ama bak hepimiz burada yanındayız 🌸❤️
Bfduam Royem62 son güne kadar belli olmuyor ki bacım. Ne belirtiler varken adet olunuyor, yokken hamilelik oluyor. Tam bilinmeyenli bi paradoks ya.
Bfduam Royem62 zorlu yollar birde yakında kimyasal atlayınca çok normal, Allah çok bekletmeden yeğenimizi verecek inş.
Bfduam Royem62 e normal, hangimiz bi tuhaf değiliz ki:) Birimiz yılıyorsak diğerimiz, diğermiz yılıyorsa, birimiz devreye giriyoruz, tam bi imç methodu:)
umudumvar2 Royem62 olumlu ol kuzum şu an yaşadıklarından dolayı hislerin normal ama ilk gebeliklerde olabiliyormuş doktorun tedaviye başladı mı ne dedi
Bfduam kivirciginannesi öncelikle topiğmize hoşgeldin taze anne adayımız:) Ayağını sürttün, uğurlu gelirsin inş topiğimize;) Hitabımdan anlaşıldığı üzere hamilesin inş. Kanla takip ettir inş sağlıkla ilerler. Tebrik ederim:)