EsrSvm umudumvar2 Günaydın kuzum ☺️sabırsız ve umarsızca adet tarihini bekliyorum 🙈 Sen nasılsın canım ?
umudumvar2 EsrSvm iyiyim canım biraz gece baş ağrım oldu geçti çok şükür 😊sende herhangi bir değişiklik var mı bedennde kuzumj
EsrSvm umudumvar2 Geçmiş olsun canım 🌸 Yok kuzum,her ay olan şeyler ekstra birşey olmuyor şuan.Sanki bu ay da olmayacak gibi hissediyorum 🤦🏻♀️ Sen de var mı peki ?
umudumvar2 EsrSvm sağol canım😊 yok kuzum aynı bende de olsa bile heralde daha ççok erken diye düşünüyorum kuzum
Sineemiis Kızlar benim adetim düzensiz geçen ay 38. Gün oldum 21 Şubat 24-28 Şubat 1 Mart 3 Mart 5 Mart en son da dün değerlendirdik daha da gerek var midir ya sıkıldım artık 😂
EsrSvm Sineemiis 😂 Evet insan gerçekten bıkıyor bir süre sonra 🤦🏻♀️ Valla canım bu yumurtlama ne zaman oluyor belli olmadığı için 2 günde 1 adete kadar olması mantıklı sanki.(2 gün boş 1 gün dolu) Öyle olunca daha iyi oluyor sanki 🤔
Sineemiis EsrSvm az daha dayan diyorsun yanı 😂😂 aksi gibi annemlerin evini taşıyoruz acayip yoğunuz hayırlısı bakalım 🥰
EsrSvm umudumvar2 Ya kuzum benim çok teşekkür ederim 🥰❤️ Hepimizin,tüm emekçilerin,tüm kadınların günü kutlu olsun 🌸🥰
umudumvar2 EsrSvm kuzum napyorsun 🥰benim belime adet olacakkmış gibi ağrı giriyor ve kabızlık var bundan bir hafta öncede oldu nye acaba
EsrSvm umudumvar2 İlacın etkisinden mi acaba kuzum 🤔 Benimde adet öncesi hep ufak sancılarım başlıyor normalde.Sanki hafiften yine başladı 🤦🏻♀️