Annekusum Zeze2454 ben yumurtalama takibi yapmadim bilmiyorum hangi gun oldu ama yumurtlama belirtilerim başladi sonra gecmeden devam etti oyle anladim hamile olduqumu şimdi adet olmam gereken gun beta hcg 468 cikti
Zeze2454 Annekusum maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın 😊 bizler için de dua et lütfen 🙏🏻
Ayseyavuz Bfduam peki cnm DHA önce demiştim ya ben 40 günde bir oluyorm dye buna göre bnm ay sonunda falan olmam lazım ozmna kadar beklmelmym???
Annekusum Bfduam hayr canm benim adetim.1 hafta gecti gecen hafta olmam gereken gun verdim kan bu persembe de kontrole gtcem inşallah
Mizgin2020 @EsrSvm kuzum neden girmiyon ya bak senin için giriyorum son görülmeye bakıyorum ama yoksun ne olur kendini çok üzme uzun zamandır uğraşıyoruz ama rabbim mükafaatini elbet verir
EsrSvm Mizgin2020 Kuzum benim Allah razı olsun ❤️ İlk tedavi de bu kadar beklentim yoktu aslında ama çatlatma iğnesi falan verince doktor baya umutlandım heralde olumsuz da çıkınca biraz kötü oldum.Rabbimin muhakkak var bir bildiği ama üzülüyorum işte bunu nasıl aşarım bilmiyorum 😔Dün kahverengi lekenmelerim de başladı zaten.Çarşamba günü tamamen sökülür
Bfduam Royem49 af edersin süt gibi, 10, 11 günüm var, az once geldi adet öncesi gelir mi böyle, bende pek akıntı olmazda.
Annekusum Bfduam normalde fazla olmazdi hamilegin ilk belirtilerindenmis sanjirm ama bende yeni yeni basliuo daha akıntı oyle aşırı cok da deqil 😊
umudumvar2 @EsrSvm kuzum nerelerdesin yarın kan vereceksin değil mi bak umutsuzluk yok Allah büyük, vardır her işte bir hayır, sen bizim başkanımızsın😍😍😍😍
Bfduam umudumvar2 iyi olacak inş, biraz demorize oldu ama inancımız tam, başkanlar yılmaz:) Kuzum en geç 24 ünde dedin ya, ortalama kaç günde bir oluyor onu yazar misin tarihlere bakarak?
EsrSvm umudumvar2 Kuzum benim Allah razı olsun ❤️🤲🏻 Verdim bu sabah canım.Çsrşamba günü çıkar dediler.Ama negatif biliyorum.Dün de lekelenmelerim başladım.Sancılarımda var..Nasip değil heralde.Sanırım hayırlısı böyleymiş.20 aydır her ay aynı üzüntü.Bu yüzden yoruldum galiba biraz 😔
Royem49 Bfduam beyaz da olablir sarı da olablir kuuzm kendini iyi dinle ❤️🤲 inşalah inşallahhh hamilesindir 🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏♥️