Bfduam Royem49 3, 4 gün sonra ilişki oldu, 10 gün sonra mı hemen başladı belirtiler? Ya ne kadar erken, ilişkiden hemen sonra döllenmeyi hissetmişsin demektir bu.
Royem49 Bfduam hayır kuzum bittiği gün ve sonraki 3 gün her gün ilişki oldu ama yumurtlama belirtilerim vardı o zamanlar üaütnden 2 hafta geçti şu an 3 gündür felan belirtilerim var canım benim ❤️❤️
Bfduam Royem49 o zaman belirtilerinin başlaması çok normal canım. 10.gün sonra gibi başlamış ilişkiden sonra işte.
Ayseyavuz Bfduam Hani benim 1 buçuk ayda bir oluyo ya mayisn başlarında anca ölüm ozmna kdar nasl beklicm
Royem49 Bfduam iyiki varsınız gerçekten burdakiler bana çevremdekilerden bin kat daha iyi ve destekler 🤲🤲❤️❤️❤️ Allah hepinizden razı olsun
Bfduam Royem49 amin canım aynı duygular karşılıklı:) Bu arada burda da hadsiz, sınırlarını aşan insanlar var her yerde olduğu gibi, insan faktörü.
Bfduam Zeze2454 mide çok çabuk etkilenen bir organ, hocamız “vücudu önce mide terk eder, en son hisler ölür demişti.” Bende üzülünce ağrır. Dikkat et kendine.
Zeze2454 Bfduam evet canım bu ara bazı şeyleri çok kafama taktım stres yaptım sanırım🤭 sağol canım ederim inşallah