umudumvar2 EsrSvm Duphaston ne kadar kaldı kuzum EsrSvm Ben de devam kuzum 2 defa oldu vuruluyorum, kaldı 10 gün doktora gitmeye 🤦♀️🤦♀️Hayırlısı olsun bu ay adetim geciktiği için süreç geçmeyecek gibi ama Allah büyük inşallah sonunda zaferimiz olur 🤲❤
EsrSvm umudumvar2 İnşaallah öyle olacak canım benim ❤️☺️ Duphastonun bugün 7. Günü.10 Nisan’da bitecek canım ☺️
Bfduam umudumvar2 geçer geçer hayırlısıyla su süreç bitsin, sende ozel muayenehaneye mi.gitsem daha çok zaman ayırır duruma.
Zeze2454 umudumvar2 evet yukarıda okudum değiştirdiğinizi biliyorum ☺️ İnşallah tatlım Ramazan ayı sevincimiz ikiye katlanır umarım😇
11_ayse11 Ayseyavuz insallah ya ama cikmazsa da üzülme daha var adetine haber et bize de merak ederim bn
EsrSvm Bfduam Evet kuzum doğru söylüyorsun ama iğnenin 14. Günü diye veriyim dedim.Aslında ilk sebep Ramazan’a girmeden kan tahlillerime baktırmak (TSH ve vitaminlerime )sonradan aklıma geldi gştmişken en azından kana da baksınlar diye 🙃
Annekusum EsrSvm kanini aldrmaya gdince bide test al evde beklet 17.gunde yap canm buqun yaptin ama erken oluncada cikmaz ben 9 qun kala yaptim negatifti 7 gun kala yaptim yine negatif fazladan almistim 6.gun kala yapinca silik cizgiyi gordum dollenme yni olunca gün bile farkediyo idrara gecmiyo hemen hcg
Mizgin2020 EsrSvm inşallah gebelik belirtileridir kuzum bu yaşadıkların umarım hep beraber pozitif haberini alırız burda 🥰🥰
Bfduam EsrSvm inş o ruya beyan olduğundandır miniğe:) Adetli iken af edersin alt bölge açık gibi olur ya, her an kan gelecek gibi, öyle mi hissediyorsun?
EsrSvm Bfduam İnşaallah kuzum İnşaallah 😔 Aynen canım kanama olurken kasıklarında bir sızı olur ya hani Öyle bir sızı var.Diğer aylar tam olarak böyle olmuyordu bacaklarıma vuruyordu ağrı aynı zamanda ama şuan sadece kasığım ağrıyor.Kendimi heveslendirmiyorum tabi hemen iğneden yada Duphastondan da olabilir 🤦🏻♀️
Bfduam Zeze2454 akıntım pek olmuyor benim, bir iki damla sadece, kasıklarımdan anlıyorum. Sende oluyor mu çok akıntı?
Zeze2454 Bfduam akıntım benim hep çok olur o yüzden onu ona yormuyorum ama kasıklarım da ara ara giren ağrılar var belim zaten acayip ağrıyor