Annekusum Bfduam bende hissetmeye basladim kasik agrisindan anladim regl agrisi qbi deqildii bel agrisi basladi sonra 1 hafta sonra dahada emindim ama hayal krikliqina ugramak istemediqim icin kendimi dinlemek istemedim hep baska seylere yoneldimm adetime 6 qun kalada mide bulantim basladi 4 qun kala kan verdim hala gecmedi adet qunum yarin 😄😄🤗
Bfduam Annekusum evet sende çok erken hissedenlerdensin. Aslında güzel bi şey, en azından acaba mı lara cevap.oluyor bu belirtiler.
Annekusum Royem49 yapma canm hamile olsan bile erken olduqu icjn cikmaz testte bende basladim yaomaya hemen ama silik bile cikmadi 1 hafta kalana kadar bekle ben silik cizgiyi 6 qun kala gordüm
KkubraOz Royem49 ah inşallah vardırda hep beraber seviniriz bu bekleme süreci o kadar can sıkıcı ki . Biz 1 sene denedik olmadı sonra hamile kaldım kaybettim her ay boş boş testleri görmek benide çok yordu inan ki ondan yazdım sana umarm vardır 🤲🏻❤️
Royem49 KkubraOz rabbim gönlünü şenlendirsin baharları yaşa evlat hasretin dinsin inşallah şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine mucizeme kavuş inşallah ♥️🤲🤲🤲🤲🤲
Bfduam Annekusum inş vardır ve sana benziyordur, sende öyleydin hatırlıyorum daha iki hafta varken belirtilerin vardı,nerdeyse yumurtlama döneminin hemen sonrası gibi başlamıştı:)
Bfduam Royem49 inş kalbindeki testine çıkar, bi arkadaş da senin gibi çok erken hissetmişti. Inş “senin gibi” derken, Allah söylemiştir:)
Annekusum Kizlar beta takibi icin yeniden kan verdim 2224 ciktii 😊 4 qun once 35 di doktor yoktu ultrasona gremedim malesef acilden kan verdimm
Bfduam Annekusum oo hamd olsun iyi ilerliyor, inş sağlıkla kucağına alırsın. iki günde bir oluyor, her gün değerlendirmiyorum, öyle mi yapmalı sence?
Royem49 Bfduam ben bir gün oluyor bir gün olmuyor bazen üst üste oluyor artık zevke keyfe bırsktm valla canım