Royem49 Bfduam aminnnn canım benim rabbim hayırlı haberlere müjdelere kavuştursun hepimzii tez zamnda inşallah 🤲🤲🤲
Annekusum Bfduam kasıklarimda doluluk taa icimde ince ince siizlar hissediykrum hatta burda cok sordum ayni olan var mi 10 qun kala diye sonra ondan beri ara ara kasik ve bel agrilarim devam etti uykudan mide yanmasiyla uyandim 1 2 kez ve cok ateş basiyo bunaliuorum dünde midem bulanmaya basladi bi yapiyim dedim oyle cikti ☺
Bfduam Annekusum bayağı bi belirti varmış. Uyku hali, sık idrara çıkma, idrarda koyuluk, göğüslerde hassasiyet var mıydı?
esma124 @Bfduam Nasılsınız? Siz üçüncü çocuk istiyorsunuz galiba çocuklar arasında ne kadar yaş farkı var 3.çocuğu geç düşününce mi olmaama sorunu oluyor acaba ?aynı durum benim teyzemde de olmuş arada uzun süre korununca zorlanmış
Bfduam esma124 merhaba, herkesde nasıl olur bilmiyorum da, sanırım uzun ara verince böyle olabiliyor. On küsür yıl ara verdim. Sizi tanımıyorum, nerden bildiniz kaçıncıyı düşündüğümü?:)
lara2605 @Mizgin2020 canım Ramazan yaklaşıyor diye dua için yine isimler alacağım eski dua postumda ismini gördüm ne durumdasın inşallah gelişme vardır
EsrSvm lara2605 Canım Allah senden razı olsun inşaallah. Bizleride unutma sakın ❤️ @umudumvar2 @Bfduam @Royem49 @kardelen214
Mizgin2020 lara2605 Allah razi olsun canım beni unutmadın yine çok teşekkür ederim 🥰😘 hala aynı ya hamile değilim
Royem49 lara2605 canım benim çok memnun oldum Allah evlatların varsa sana bağışlasın inşallah 🤲 ne hayırlı muradın varsa versin ❤️🤲 çok teşekkür ederiz bizleride düşündüğün için dualarına kattığın için ❤️🤲 Gözde demir ismim ❤️🤲 şimdiden çok çok ama teşekkür ederim ♥️ Allah razı olsun 🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲
lara2605 Mizgin2020 unutmam tabiki canım her zaman dua ediyorum isminle inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur🤲🤲🤲 Mizgin2020
Mizgin2020 lara2605 amin canım inşallah Allah razi olsun 🥰 inşallah bekleyişimin sonu sağlıklı hayırlı ikiz gebelik olur çok isterim inşallah rabbim nasip eder