Ysmnee Dün gece kan tahlili yaptırdım 9 cıktı böyle olup yükselen varmı ama sanki adet olcakmıs gibi kasıklarımda agrı belimde agrı var
Pcoslubiranne Anneyim takipte olman lazim 2 gunde bir kan ver acilde.Doktora gitmene gerek yok 2 kati artarsa saglikli ilerliyor demek.Tabi kanama lekelenme olursa hemen kadin doguma gidersin.
Ysmnee Pcoslubiranne dayanamadm az önce gene kan testi yaptırdım 19 olmuş ama adet olckmıs gibi hafif hafif agrılrım oluyo
Anneyim Ysmnee benim adetim bi gün geçtiğinde yapmıştım 9.15 merhaba cikmişti sonucu 1 hafta sonra 87,92 oldu daha sonra da cok saglıklı bi şekilde tutundu bebeğim bana çok şükür geç döllenme olmuş benimde şu an 25+1 günlük olduk bile
Ysmnee mavimm adetim 6 gün gecti ama sanırsam adetime 2 gün kala oldu cünkü ondan once testler yaptıgımda cıkmamısdı
MeralimekEkinci Anneyim geç döllenmede kaçıncı haftada gördünüz bebeği kalp atışlarını kaç haftada duydunuz Benin’de geç döllenme amamdaha duyamadım 7+4 ama ultrasonda 5 küsür çıktı kese
Ysmnee Ysmnee bundan 4 ay önce 7 haftalık düşük yaşadım kürtaj oldum o yüzden tedirginim birazda sol kasıklrımda sanki belimde agrılar var her an adet olucam sanıyorum
mavimm Ysmnee Değer düşük olsa da bu şekilde toparlayan ne çok gebeleri okuduk burada inşallah tutunacak bebeğin sana bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun
Anneyim MeralimekEkinci geç gittim doktora hemen gidemedim ama cok şükür doktora gittigimde 8+2 günlük tü cok şükür bebegimi de kalp atışını da duydum