Ly020818 32+2 günlükken doktorum baktiginda 36 mm dedi sordum ama cevap alamadım bu uzunluk iyi mi bilgisi olan var mi
Epifenomen Ly020818 iyi canım. 25 mm altı risk oluşturmaya başlar. Haftana göre çok iyi. Doğum yaklaştıkça uzunluk yavaş yavaş düşecektir
archmom Ly020818 canım benim 26. Haftamda 39 du ve çok güzel demişti . Son haftalara dogru kısalıyor . Bunu düşünürsek aslında gayet güzel bir değer gibi 🙏🏻
Sevilay_47 Ly020818 cnm bnm şuan 5,5 cm miş bu da erken doğum riski dedi ilaç kullanıyorum alttan en son gittiğim de 4 cm daha uzadı ama halen uzaması gerek dedi 7 aylık oldum 😔
Sevilay_47 Ly020818 inşllh vaktinde gelir canım dinleniyorum 😔🤲 Fundogan 26 haftaya bugün girdim canım
Sevilay_47 Fundogan benim mm olarak demedi cm olarak dedim aynı ilacı bnde kullanıyorum saban akşam inşllh hersey yolunda olur cnm ben cok endişeliyim
Sevilay_47 Fundogan ben pek anlamıyorum cm diyince hatta erken dogum riski dedi o nedir diyince söyledi bunu da 🙏🏻siz daha iyi bilgiye sahipmişsinizz inşllh bebeklerimize sagsalim kavusuruz
Kbras Ly020818 Benımde 34. Haftada 36 mm di doktor cok iyi gelmeye nıyeti yok bundan sonra kısalıcak demıstı.
Ly020818 Kbras beklesinler biraz daha acele etmiyorum bebeğim daha çok küçük 33 haftalık ne kadar geç o kadar iyi Allah sağlıkla kavuştursun inşallah