Nsbdrkl Merhabalar ben 26 haftalık hamileyim ama en alttaki diş etim dişimi sarmaya başlamış yukarı doğru ve yemek yerken özellikle çok acıyor başına gelen var mı ya da ne yapmalıyız
Ikicocukannesi32 Nsbdrkl sarimsak koy o disine disinle ez sarimsagi canim azick sizliyor ama fayda ediyor 22 haftamdan beri boyle devam ediyorum 29 haftalik oldum
Seda-1 Nsbdrkl ben 21 haftalığım 2.dişimi çektirdim dişim çok ağrıyordu doktorumdan onay aldım çektiler
annelik16 Nsbdrkl ara ara damak şişmeleri yaşıyorum sonra kendiliğinden geçiyo ama tuzlu sirkeli suyla falan gargara yapabilirsin
Fatma7666 Nsbdrkl Gebelikte bilmem ama bende de gebelik öncesi olmuştu nar beni kurtardı narı alın günlük yarım saat arayla bir kaşık çiğneyip 5-10 dakika ağzınızda bekletip tükürün düzenli yapın bir haftaya iyileşiyor 🥰
Dilaracndmr Dişe bence hiç bir çözüm yok canım. En iyisi doktoruna danışarak bir dişçiye gitmen evde yapılan herşey geçici çözümler 😶 bende çok çekiyorum diş ağrısı tedaviye başliyacagız bebişim durumuna göre
Serapveminikleri Nsbdrkl 25 haftadayim her iki tarafta yemek yiyemiyorum dış etlerim ağrıyor sanki dişlerim yerinden çıkacak :(