limonluchescake rabisrabis side fer toz verdi. O cok cok kolay iciliyor. Ama bir kutuda 20 tane var ve 100 tl gibi birsey. Cok pahalı😔 mecbur alıyorum ama.
rabisrabis pamukpamukoldum ben ayriyeten Folidoce folik asit ilacını kullaniyorum. Tabi bu ilacın içeriğinde de demir,folik asit ve b612 de var
Msydn6 rabisrabis gyno ferro ile maalesef hayır düzelmedi hatta daha düştü çünkü birde düzenlide içemedim ama maltofere geçince şükür çok çok düzeldi yani 🌺
Sevde0281 rabisrabis iğrenç bir ilaç içtiğim gün kimildadikca kusturdu mide ağrısından saatlerce agladigim ilaç. Doktora yan etkileri bildir değiştirir ben öyle yaptım içmedim valla üstelik aç iç dedi bana öldümm
rabisrabis Sevde0281 İnanki sabah akşam kırmızı et kuru üzüm vs yiyeceksin dese razıyım o kadar çektim şu ilaçtan
BsraAktr rabisrabis canım benim Demir değerim 19 ve normalde olması gereken 50-175 arası yani baya düşük ama bu Demir hapları ile 6 ay gibi bir sürede yükselirmiş değerler. Ama bende yorgunluk halsizlik çok oluyor böyle napacağım bilmiyorum 😕
rabisrabis elediyebiri suyla içiyorum kuzum ardından bir tane mandalin yiyorum ama ne yaparsam yapayım bu ilaç beni perişan ediyor resmen
rabisrabis marininannesi yaaa benimde öyle işte hiç bulantı yaşamazsın mide ağrısı cekmezdim bu ilacı hemen değiştireceğim
Beyza_ Ayca0909 evet günde bir adet aç karnına sabahları içtim sonrasında bikaç saat bişey yemedim en rahat öyle oldu