Ben de doğurdum arkadaşlar miniğime kavuştum 🙊 daha dün post açmıştım çatı muayenesi oldum sezeryan a karar verdik diye ama bu akşam 23:32 de bebeğim doğdu hem de normal olarak.🤗 Şaşkınım hala inanamıyorum. Akşam 19:30 gibi sancılarım geldi ara ara şiddetleniyodu bi iki saat bekledim ben sanıyorum ki çatı muayenesi oldum diye sancım var eşim tutturdu gidelim diye ben de doktoruma mesaj attım doğumun başlamış olabilir hemen gel ya da acile görün önce dedi ( 1, 1.5 saatlik yolumuz vardı doğum yapmak istediğim hastaneye.) Acile geldik muayne oldum bana açılma var mı söylemedş doktoruna söyleyebilirim ancak dedi .nst ye bağladılar sonra ve sancılarım sıklaştı ben dedim eşime biz doğuma oraya gidemicez görürsün dedim . Nst sonucuna göre beni doğumhaneye aldılar tekrar muayene ettiler ve açılma 6 cm sen yolda doğurusun dediler . Tabi ki göze alamazdım. Suyumu patlattılar bebek iyice yerleşşsin diye . Dopumhanede 20 dk kalmışım 20 dkda doğurmuşum Allah’a şükürler olsun 🤲 ben ıkınmayı çok iyi yapamadım arkadaşlar ennson kesi atmak zorunda kaldılar o yüzden. Siz siz olun nefes egzersizleri vs mutlaka yapın.şimdi miniğim yanımda Rabbim hepinize yardım etsin diğer doğuran kadın için bile dua ettim dikiş atılırken 🤲karman çorman yazmış olabilirim kusura bakmayın 😊 bu arada dün dpktorum bana çatın dara yakın çok iyi ıkınmanı isterim biraz yorgun düşersin falan dediği için ben ya ıkınamaz doğuramazsam bebeğim riske girer diye sezeryan a karar vermiştim ve Çarşamba günü sezeryan olacaktım 🙊 kızım ayın son gününe yetişmek istedi 🙊