leylosule Bebek kanala girince anlaşılıyor mu herhangi bi şekilde hissediliyor mu? 36.haftaya gireceğim bebeğim doğum pozisyonunda ama kanala girmemişti son kontrolümde. Sizinkiler kaçıncı haftada girdi? Ve kanala girdikten nekadar zaman sonra doğum oldu?
Prensesannesi41 leylosule canım bende 35 haftalığım bebeğim kanala yerleşmiş ama anlamadım yani hissetmedim tabi herkes aynı olmayabilir
Zgeylmaz leylosule benim 28 haftada poziyonu almışto 36 haftada kafası doğum kanalına girmişti şuan 37+5 teyim yarın kontrolde öğrenecem ne varsa🌸
leylosule Zynp63 genelde önceden giriyor diye biliyorum ama girdikten sınra nekadar bekliyo onu tam bilmiyorum
leylosule Prensesannesi41 maşallah bu hafta içinde mi girdi? Karın şeklinizde veya tuvalete çıkma sıklığınızda bi değişiklik oldu mu peki
Prensesannesi41 leylosule sık tuvalete çıkıyorum uzanırken otururken o kadar gelmiyo tuvaletim ama yürürken hemen geliyo
Prensesannesi41 leylosule benim karnım basından bu zamana kadar hep asagıdaydı bebeğim 26. Haftasında bas asagıydı geçen hafta da kontrole gittiğimde kanala çok güzel yerleşmiş dedi 40ı beklemez dedi bakalım bekliyorum
leylosule Prensesannesi41 nefes almada bi rahatlık oluyo falan diyolsr bebek aşağı indiği için doğru mu 😄
Merveakbb Prensesannesi41Canim muane oldugumda bebek baş geliş ama doktor dha erken dedi kanala girmesi için 34+5muane oldum şuandada 35+2
Prensesannesi41 leylosule ben hiç öyle nefes darlığı falan yaşamadım 😀😀😀 hani zor bi hamilelik geçirmedim
leylosule Prensesannesi41 süper ben de öyle şükür. Şimdilerde artık ağırlaştığımı hissediyorum ama. Sizde de uykusuzluk var sanırım bu saatte uyumamışsınız 😁
leylosule Zgeylmaz ay çok heyecanlı hadi inşallah sağlıkla gelsin. Değişen ne oldu peki sizde bebek kanala girdikten sonra
Zgeylmaz leylosule göbeğimin düştüğünü kendim farketmiştim zaten kanala girince çünkü göbek deliğimi önceden görebiliyorsum şimdi göremiyorum etraftakilerde diyince anladım onun dışında çok bir değişiklik olmadı