Kubrymn Merhaba kızlar 29. Haftamızdayızz oğlum 1.300 geldi kontrolümüzde her neyse ben 44 kilo ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum yani 14 kilo aldım önümüzde daha zaman var bebeğin bu aylarda daha çok kilo alacağını ve bana da yansıyacağını düşünürsek sizce fazla mı kilo alıyorum ?
Nazli34 Kubrymn kesinlikle bilimsel bir açıklama değil yapıcağım.bunu belirtmek isterim. O kiloyla hamile kaldıysan bence kilo almak en cok senin hakkın bacım😂😂 ben normalde baliketli biri olarak sizin gibilere çoook özeniyorum ve ben olsam hiç düşünmezdim😂
Gozdeku Kubrymn hamile kaldığınız kiloya oranla hızlı kilo artışı var sizde de. Benim de öyle. Çok hızlı kilo artışı hiç birşey olmasa bile ciltte çatlağa neden oluyor. Bunu doktorunuza danışın. Çünkü vücut bizim kilomuza alışmış oluyor. Ben çok daralıyorum mesela nefes alırken.
Beyazsayfa Kubrymn kilo alımı kişiden kişiye çok değişiyor. Ben normal yememe devam etmeme rağmen bi anda kilo almıştım 30. haftalarda sonra bi anda durdu, daha doğrusu baya yavaşladı. Troide bağlıyorum ben kendi durumumu. Eğer sağlık probleminiz yoksa kiloyu çok dert etmeyin bence.
0310b minemom 😃😃 bende 38 ile hamile kaldım şuan 36+5 haftalığız 59 kiloyum hiç çatlağım da olmadı maşallah☺️ Hamile kalmadan önce kilo alamıyordum elimden gelse bi 10 kilo daha almak isterim 😃
Biyolog-anne Kubrymn kg yu takıntı haline getirmeyin kesinlikle hamileyiz ve ne yazıkki pandemi döneminde 😞😞 herşeyimiz kısıtlandı ne yazıkki. Size tek tavsiyem bol bol yürüyüş yapın yoga yapın vs sağlığınız el veriyorsa. Benim erken doğum riskim olduğu için son zamanlarda iyice hareketsiz kaldım ve çok güzel kg aldım ne yazıkki. Şimdide aldığım kgların yükünü dolaşım sistemim taşıyamıyor. Ellerim ayaklarım haddinden fazla şişti 36. Haftadayız daha 20 küsür gün nasıl geçecek bilmiyorum 🤷♀️