ZehraArslaner Kızlar çatı muayenesinde canım çok yanmıştı normal Doğum tabiki sancılı bi olay ama çatı muayenesinden daha beter canı yanıyor mu insanın merak ediyorum
esoeso ZehraArslaner allahm kendmi o kdr kastım ki suan sırf acklga bakarlr dye doktra gdemyrm ilk defa alttn muayene olmstm eve geldm yok ddm kesnlklee bn cock falan dogamm kac gun atamdm ustmden o psıkoljyı
Ecrinimleyla ZehraArslaner Doğumdan korkmuyorum çatı muayenesinden korkuyorum o kadar iğrenç o kadar can yakıyo
esoeso Merveacrl kesnlklee kendmızı kasmayla alakalı kendnı rahat bırak cann hc yanmyck bn asırı derecede kastm kendmı zaten saniyelk bısey 5 sanıye ya sürüyr ya sürmyr olabldgn kadr rahat olcksn
Ciara93 Merveacrl hayır değil canım kendini kasmazsan iğne yaptırmaktan farksız. Korkutmayın kendinizi normal doğum nereee, çatı muayenesi nere. 😒 bakma sen :)
esras Merveacrl yok çatı muayenesi hiçte zor değil kendinizi kasmayın gevşek bırakın birkaç saniyelik iş neden bu kadar korkutuyorlar kii😡😡🤬
Gebbe Kendinizi kastıysanız canınız yanmıştır. Ama normal doğumda sancidan uyuşuyorsunuz ve bişey hissetmiyosunuz. 3 sene önce normal doğum yaptım 38 haftama giriyorum yarın inşallah normal doğum olur buda diye dua ediyorum canım korkutmayın kimseyi herkesin bünyesi farklıdır siz burda böyle yazarken bir çok hamile korkuya kapılıyor
Nulu O nasıl doktor ki bu kadar acı hissedittirdi sana? Normal doğum niree çatı muayenesi niree kıyaslamak imkansız cancağzım ama açıklığa bakarken bu kadar canını acıtan bir doktordan uzak dur derim tecrübesizliğinden kaynaklanıyor benim şahsi fikrim benim doktorumda ben hiç anlamazdım saniyeler sürerdi sadece ama acilde başka bi doktora denk geldim o fena yaktı canımı günlerce yandı pislik diyorum hala arkasından demediğimi bırakmıyorum 😡
Zeynepmom Nulu benimde acilde bakan çok acıttı baya bağırdım kendi doktorum hiç acıtmadı gıkım çıkmadı doktora göre değişiyor demekki
Adabahar Çatı muayenesinde eşimiz yanımızda olabiliyomu ya? Valla burda yazılanları okumaktan korku başladı gerilcem bende belli 😿
Cekuli Bu çatı muayenesi doktorla alakalı bence ben daha olmadım ama en basitinden iki farklı doktorda alttan muayne oldum biri kuru kuru kazık gibi soktu o ultrasonu kaç gün sızladı birini hissetmedim bile jelledi yavaştı üstüm örtülüydü doktorunuzla konuşun önceden eşinizide alın yanınıza eşimi sokmadılar diye 2 doktor değiştirdim hormonlar zaten dengesiz sizi koruyacak biri olsun yanınızda.
Ciara93 ZehraArslaner şaka yapıyor olmalısın. Çatı muayenesi ile doğumu nasıl kıyaslarsın 🙈 oooowww 🙈
delettdmom66 Salı günü çatı muanem var çarşamba günü gittiğimde bi kadının ağrısı vardı ağlayarak çkti muaneden bakalm bna ne olcak😒😧