Hilalsny N_A_Z_L_I_M amin canim benim 🙏😍 kucağıma alip opup koklayabilecegim için cok mutluyum ama sanki icimde bi bosluk olacakmış gibi hissediyorum bebek cikinca uzulucekmisim gibi geliyo😍😂😂 allah herkese sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah :)
SenaRemzi minemom iyi gidiyor biraz agrılarımız var sadece o kadar prenses bekliyoruz sizinkisi ne nasıl gidiyor 🤰🙋♀️🧚🏻♀️🤍
SenaRemzi minemom maşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kolaylık versin rabbim hepimize 🙏🏻🤲 kilo mu ?😂 ne sen sor ne ben söyleyeyim 55 le hamile kaldım 65 oldum şuan siz kaç kilo aldınız? bebişde bugün doktora gittim 740 gr olmuş çok şükür 💁♀️😌
minemom SenaRemzi bende 60 ile hamile kaldım 68 kiloyum doktor diyetisyene git der diye çok korkuyorum ya çok kilo aldığımı kabullenemiyorum bi türlü 😅 maşallah kilosu iyi birimde yarın kontrolümüz var inşallah sağlıklı olurlar😍
SenaRemzi minemom amin inşallah evet doktorda haftasına göre iyi dedi sağlıklı olsunda kilo önemli değil ❤️🤲🙏🏻
Selly Kizlar selamm bizde 13+5 olduk şimdi 14 haftalık mi oluyoruz 13 mu acaba bir yerde 14. Hafta (13+0/13+6) diye yazıyor kafam karıştı biraz yardımcı olursanız sevinirim 😊🌼