Feriha_sultan rukiyyee kadın doğum hastanesinde bilmiyorum ama özel hastanede doktor tavsiyem vardır😊
Emine46- rukiyyee bende megapark semih yancara gidiyorum tavsiye ediyorum yalnız çok yoğun bir doktor
Pemberuyam_ rukiyyee Kadın Doğum Hastanesi’nde İslim özbey çok ilgili ve naif bir doktor tavsiye ederim
Feriha_sultan rukiyyee marashlife hastanesi erdal avni arıgüloğlu 🤰 bizim doktorumuz muayene ücreti 100 tl
Sevilayklnc Ben de vatan hastanesinde Önder Ercan’a gidiyorum her açıdan kendimi çok rahat hissediyorum, çok iyi bir insan ve çok bilgili bir doktor. 🙏
Annesiyimmm Bende vatan hastanesi önder ercana gidiyorum ve çok memnunum .sezeryan doğum ücreti 2000 TL dedi bana
[silindi] Tuba18 doktorum çok iyi herşeyi çok güzel anlatıyor ilgisi iyi doğum konusunda Bi şey demedi bilmiyorum ama çevremden Bi kaç kişi gitti doğuma iyi diyorlar normal doğum yaptılar bakalım bizimkisi nasıl olacak hayırlısı
Tuba18 Leylaalin çok teşekkür ederim bana epidurall artık yapmıyoruz denildi ondan merak ettim belki yanlış anlamışımdır o zaman