Smyydmr Benim doktorum eva klinilk şükran hanım. Nasip olursa bu ikinci doğumun olacak hastane araştırması yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Sizler hangi doktor veya hastaneye gidiyorsunuz?
ZZeyynePP Smyydmr Erdem hastanesi muayene 120 doğum 1600 TL 30 haftadan sonra oraya devam edicem inş.
Ekimmeselesi Smyydmr yakın arkadaşım çakmak Erdemde Ayşe funda adında bir kadın dogumcu gidiyor aşırı memnun hem o doktor 20 küsur yıl oradaymis. Komşunun gelinide Çamlıca erdem adaletti galiba bir kadın dogumcu ya gidiyor. Her iki Dr. Uzun zaman devlet sonra erdem Hastanesi’ne gelmiş. Ücretleri 2500-3000 arası biliyorum belki daha azdır. Dr. Genel olarak gerekmedikçe test ve ilaç yazmıyor. Bazı Dr. Gibi gerekli gereksiz test yazıp SGK karsilamayan ilaç yazmiyor bende gideceğim bakalım hangisi denk gelirse artik
Smyydmr ZZeyynePP teşekkür ederim bn daha 6 haftalığım. İlk doğumumu bu hastanede yapmıştım memnun kalmştm. 2 sene oldu. Şimdi ikinci olacak inşaAllah siz de sağlıkla kucağınıza alın inş.
Ekimmeselesi ZZeyynePP ben 1,5 sene önce oğlumda gittim normal 1400 sezaryen spinal iğnesi dahil 1700′dü sanırım hiç zam gelmemiş geçen komşu geliniyle konuştuk o 2500-3000 arası gibi rakam söyledi artık özel oda fiyatıyla mi bilemedim eğer fiyatlar aynı kaldıysa cidden çok iyiymiş.
Emineerdem Bende Çamlıca Hisar hastanesine gidiyorum memnunum normal doğum 1900 zorunlu sezeryan 2400 sezeryan 4000
Ekimmeselesi Emineerdem acaba ilk sezeryan diye 2. Gebelikte zorunlu sezaryene girer mi :) hisar muaynesi 700-800 diye duymuştum.
ZZeyynePP Ekimmeselesi adalet hanıma abimin eşi gidiyor bende gidicem nasipse 120 muayene doğumda 1600 TL 3000 falan değil hastaneyle bir konuşun isterseniz yanlış söyledler sanırım
ZZeyynePP Ekimmeselesi aynen suan en uygun hastane galiba ben karşıdan gelicem hastaneye hemde :)) doğuma yakın belkide karşıya anneme geçer kalırım tabii nasipp :)
elif6093 Arasannesi02 muayene ücreti 150 tl idi ama zam geldi deidler 180 oldu diye biliyorum , 4 +2 idi kese göründü bu c.tesikalp atışını duymak için gideceğiz inşallah
Ekimmeselesi ZZeyynePP olabilir canım oğlumda muayne 80 tl idi 1,5 senede 40 TL yazık çok yaaa benim özel sogorta var çoğu hastanede 15 TL veriyorum sadece tahliller felan ücretsiz.
Arasannesi02 elif6093 benim bugün 4+2 gitsem kalp atışı İÇİN haftaya çağırdı diyelim tekrar ücret mi ödeyeceğim
bimesele Smyydmr aby_lila#13593161 bende şükran hanıma gidiyorum. Hisar internationalla konuşucam bir fikir alıcam. Herkes çok memnun o hastaneden. 12 bin sanıyordum fiyatını ama 6 bin dedi şükran hanım. Ekstra ücret çıkarıcaklar mı diye sorucam hastaneye