Senayyalcin Veee 32.haftama girmiş bulunmaktayım göğsümün altındaki ağrılar beni zorlasa da uyurken sağa sola dönemesem de ve bel ağrısından bazen ağlasam da koskoca 224 gün bitttiii sizin nasil gidiyorr?💛
Guneyinannesi1 Senayyalcin yolun sonundasın hadi. Bakalım dua etde bari bende hamile kalayım inşallah 😆❤️😘
NilGrl Senayyalcin aramızda 1 gün var ☺️ Benim karnım o kadar gergin ki.. bu akşam böyle oldu. Onun dışında saydıklarınız ama bazı insanların yaşadıkalarının yanında hiç bir şey bence şükür. ☺️
oykuduru21 Senayyalcin göğüs altında benimde bir kaç gündür ağrım var neden acabaa 🙄 ağrı acı karışık gibi sizinde mi öyle
058elf Senayyalcin bizde 30+6 216 günü bitirdik inşallah 🥳 aynı ağrılar bndede var üstüne birde mide ağrısı ekleyim 🤦🏻♀️
Eessrra Bende 32+1 haftamdayım mide yanması ara ara kasık ağrısı kaburga ağrısı kalça ağrısı kaşıntı falan filan derken günlerim geçiyor çok şükür
NilGrl Eessrra bu kaşıntı neden oluyor 🤷🏼♀️ Benimde geceleri kaba etlerimde oluyor 🤷🏼♀️ Yatarken özellikle
Senayyalcin Eessrra Artık son demlerdeyiz ben de az kaldı Şenay dayan diyerek kendimi motive ediyorum 😋😍
Senayyalcin NilGrl Benim de nadiren oluyor ama çok değil bilmiyorum nedenini açıkçası da bi araştırın veya aile hekimine , doktora falan danışın istiyorsanız😘
Eessrra NilGrl ay sorma benim de öyle gün içinde bile kaşınıyorum çatlamaktan oluyormuş sanırım. Ben hep çatladım da😂
Eessrra Senayyalcin ay ben tam tersi korku sarıyor beni ama öyle de sabırsızlanıyorum ki çok farklı duygular bunlar
Senayyalcin Eessrra Kesinlikle korkmayın sakin olun , rahat olun evet biraz ağrı çekeriz ama acısa da öldürmez siz soğuk kanlı olun Allah yardım eder:)
Eessrra Senayyalcin bende öyle yapıyorum canım diyorum ki herkes doğuruyor sonuçta sen niye yapamayasın. Ama ne bilim işte böyle yaklaştıkça korku sardı beni Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Senayyalcin oykuduru21 Kaçıncı haftanız bilmiyorum ama bende baskı tarzı sanki sağ göğsümün altında kemik batıyor gibi doktora sordum bebeğin büyümesi yüzünden öyle olduğunu söyledi normal birşeymiş
oykuduru21 Senayyalcin 31+5 iz 1-2 güne kontrolüm var soracaktım doktoruma sizde belirtince merak ettim teşekkür ederim 😊🙏🏼
Hayalhira Senayyalcin inşallah sağsalim alırsınız kucagınıza bizde25+1 olduk erken doğum riski bel ağrısı kasık ağrısı ve bitmeyen mide bulantısı derken bu zamana geldik çok şükür 😊 Allahım herkesin gönlüne göre versin🤲🏻🧿
Senayyalcin Hayalhira İnşallah siz de sağ salim kucağınıza alırsınız hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ♥️