Attent Rabbim butun hamileleri icindede bu ayda doğuracak olan annelere yardim etsin 35+5olduk şükür cok rahat bir hamilelik gecirdim kızlar miğde yanması dışında bebegim gelişimi güzel 24 mart bekle bizi:))
Serendipity Attent amin hepimize kolay bir dogum nasip olsun insallaj😊 sezeryan mi olucaksiniz acaba aramizda 4gun var ama benim dogum 4 nisanda gozukuyor doktorumla da hic konusmadik da merak ettim, saglicakla gelsinler 🌸
Attent Ebruusimsekk ne şurup ne baska bisey fayda etmiyor bebekse yukarda daha cok baskı yapıyor miğdeme ya ates çıkıyor resmen :/
Ezolym fulakinci sat 16 haziran mı canım benm de o kadar kaldı benim bebiş ters bakalm önce hangimiz doğum yapıcaz🥰
Eminik Attent pantpas diye bir hap var çok iyi geliyor bir kere içiyorum iki üç gün rahat ediyorum dr verdi bana
fulakinci Attent sırt ağrısı ve bu ara kaşık ağrısı dışında şükür bir problemim yok. Ama cidden geçmiyor heyecandan sanırım ama 🙈
Babymommx Attent 5 marta gün aldık cuma günü doğumum olacak çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım sezeryan spinal olacak 💕🙈
Gulsmm Babymommx benimde doğum aynı gün olacak 😍 çok heyecanlıyım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Mugesahra33 Babymommx doğumdan korkma cnm,acıyan agrılı bi durum yok ama bunyeye gore sonrasında kalkmak,ılk 2gun bıraz zor,sonrada toparlanıyorsun ztn,bazılarının ılk kalkmak bıle kolay oluyor,belden ıgne falan acımıyor,bunu dusununp korkmayın🌸💞
kaganmetahan Bizde 38+5 iz kaldı 9 gün abisi tamda 38+5 de doğmuştu bir pazartesi günü bakalım aynı şeyi Mete beyde yaoacak mi ☺️
koalababy Attent 36+6 oldum :) 23 martta günüm doluyor ama dr 8 marttab sonra bekle dedi ilk gebeliğim ne bekliyor bilmiyorum 😂 korkudan uykuları kaçtı kızlar inş hepimiz sağlıklıca kavuşuruz bebeklerimize 🙏🏻
fulakinci koalababy günümüz aynıymış bizimde cumartesi kontrolümüz var sanırım çatı muayenesi olucaz artık. Heyecanla bekliyorum bende kızımı 🥰🙈
leylosule Attent günümüz aynı benim doğum 30martta normalde ama inşallah okadar beklemez bebikom. Ben de rahat bi hamilelik geçirdim ama artık sıkılmaya başladım yetti hamilelik 😄
Ozgulos Ozgglt_ hayırlı haberler alırız inş, son günler geçmek bilmiyor, bu akşam pek iyi değil gibiyim, sanki yalancı kasılma dediklerinden oluyor gibi
eliff26 Attent bizim de 21 mart beklenen tarih bakalım ne zaman gelecek 😊 inşallah herkes sağlıkla kavuşur evladına