aysenuryldzz19 Kizlar merabalar, vucudumda kasinmalar basladi sirtimda bile var gun icinde 3 4 defa memlendirmeme ragmen devam ediyo hamileliginde benim gibi kasinti yasayan var mi ayrica bu kasintilar catlak olusturur mu fikriniz varsa paylasir misiniz 🙏
begum1 aysenuryldzz19 Benim de gögüs bölgemde küçük kırmızı noktalar çıkmaya başladı aşırı kalındıgı için boynuma dogru çok dagıldı kaşıntı olan bölgeye bepantol ve mantar kremi uyguluyorum deneyebilirsin sende canım
Nehirkaya25 aysenuryldzz19 bende de var her gece dus alıp kiyafetlerimi komple değiştirerek buldum çözümü pazartesi cildiyeye gideceğim
maviruya aysenuryldzz19 Hamilelik döneminde oluyor maalesef benim bacaklarım kaşınmaktan yara oldu hatta izi kaldı geçmiyor 🤷♀️🤦♀️
aysenuryldzz19 begum1 kirmizlik yok sadece kaşınıyor bazen artıyor bio oil ve bebe yagi kullaniyorum sirtimda olmasi tuhafima gitti alerjik bir durum mu diyede dusundum yoksa cilt nemsiz mi kaliyor bilemedim
begum1 aysenuryldzz19 hamilelik sürecinde öutlaka böyle kaşınmalar oluyor canım korkma ama yine bi kontrole gittiginde doktoruna söyle
aysenuryldzz19 begum1 doktoruma soyledim aslinda benim ikiz gebelik o da ikiz gebelikte catlama daha fazla olur dedi lierac ve mustela önerdi acikcasi catlak korkulu ruyam ins olmaz bu kaşıntının catlaga sebebiyet vermez siparis verdim lierac kullanmaya basliycam eger gecmezse doktoruma tekrar soyluycem
SeymaK Kaşıntı hamilelikte oluyo ya evet ama bunun nedeni gebelik kolestazı da olabilir o da tehlikeliymiş bununla ilgili de doktorunuza danışıp test yaptırın nolur nolmaz
aysenuryldzz19 SeymaK evett ya araştırdım biraz oyle bi birseyde varmis umarim cikmaz test yaptirmak lazım sizlerdede oluyor mu kasıntı
SeymaK aysenuryldzz19 evet oluyo ya şiddetli değil ama oluyo yine de ben de korkuyorum 2 hafta önce kan vermiştim bi yükseklik var ama sorun degil o dedi doktorum bi sonraki gidişimde tekrar söylicem doktora ya nolur nolmaz yükselmeye devam etmiş mi ona bakalım en azından
begum1 orkide21 hiç bir fikrim yok kaşıntısı uykudan uyandırıyor o derece kaşıdıkca da dağılıyor bu ay ki kontrolümde doktora sormayı düşünüyorum
Yabanmersiniannesi begum1 bu ara uyuz salgını varmış evlerden ırak Allah korusun bi araştırın uyuyor mu inşallah öyle bi şey değildir… benimde var kaşıntım, tüm testler düzgün çıktı saf vazelin kullanmaya başladım rahatlattı biraz.
aysenuryldzz19 Yabanmersiniannesi vazalinde kullaniyorum canim bebek yagi bio oil gunde 4 5 defa suruyorum yani bence normal degil bu
Moli maviruya maviruya merhaba doktorunuza sordunuz mu muaynem carsamba günü ama benimde bacaklarım suan o durumda kasımaktan kanayıp yara olan yerler var normal mi acaba😔