Mimerayk HappyMom 8 mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, @Acalyshop olarak instagram sayfasından 100₺ ve üzerinde net %20 indirim yapılacağı duyuruldu, bebiş oda/kapı aksesuarları ve makromeleri için kaçırmayın derim! 🙈
Portakalgeliyor Migrosta devam eden sleppy bebek bezi 1 numara 40 adet fiyatı 35 tl ikincisi %60 14 tl geliyor 2-3-4-5-6 numaraya kadar geçerli diyebiliyorum (4 adet bez 100 tl alışveriş yaptım az önce ) 😂😂
Crnmrv Trendyolda unibaby ciddi indirim var bakın derim 👍 Ebebek Şubat indirimi bitti tekrar ne zaman indirim gelir acaba ?
Mel05 Penti de hamile piyama takimi 60tl duşmuş beli lastikli değil ve emzirme sutyenleri de 70 tl düşuyor Ben siparis verdim
Portakalgeliyor Lalim sanal markette de vardı ben ikisindende takip ediyorum kadın yok yok dedi kasa da okutunca indirim var doğru dedi . Mağazaya gidip almanız daha iyi bence :) 35 tl normalde ikincisi ile 50 tl yapıyor
Alycly mmavi baktım simdi englishhome sitesine, sadece nevresim 40tl yazıyor. Yani yastık kılıfı ve çarşafı yok. Nevresim takımları ayrıca pahalı.
Bikaraturuncu Sleepy naturel 50′li ıslak mendil şu sirkeli vs olan Migros’ta 10 TL’den 4,95 TL ye düşmüş. Mühendisin oğlu öneriyor temiz içerikli ben 4 paket aldım. Bilginiz olsun kızlar 😘
Tugcemre08 Kırmızı sepette 1080 yaprak sleepy ıslak mendil 51 küsür tl gördüm. Siteden alışberiş yapan olduysa tavsiye ederim.
Gmommysboy Geçen hafta aldım ben ama a101 de unıbaby ıslak mendil 56×4 yani 4lü paket totalde 224 adet yapıyor 15tl ye aldım 10tl alışveriş üstüne idi..her subede yok ama galiba
Trknavci Kırmızı sepet diğer sitelere göre bayağı ucuz göğüs pedleri ıslak mendiller vs.ben tüm sitelere baktım en uygunu orası.zaten birçok ürün tukenmis okadar uygunolmasina normal.