Sevosss Mervesahinn Erbil bey çok ilgilendi çok tatlı bir doktor memnun kaldım tefsiye ederim ücret olarakta çoğu yerden çok çok iyi zaten Zeynep kamilde görev yapan bir doktor
Periwashere fulyagah55 ne kadar surdu muayene peki? Ben sirf kendi doktorumun muayene suresinden memnun olmadigm icin kendisinden randevu aldm da
umutbaby Nslhntkn canım bende medipol mega ya gidiyorum ben Şişli de Osman Özyurt a yaptırdım doktorum önermişti ben gittiğimde 450 TL idi geçenlerde bi arkadaş yazmış 550 TL ücreti ama tavsiye edebileceğim iyi bi doktor herşeyini ayrıntılı şekilde inceleyip anlatıyo
Ftmagull Nslhntkn başakşehir çam ve sakura hastanesinden yaptırmaya çalışıcam bende sefaköy medipol e gidiyorum 1500 tl dediler bana da
EmineYavuzhan1 Ftmagull Ya ben bugün 182den randevu almaya çalıştım dolu mu dedi gebelik kadın doğum yok mu dedi anlamadım dengesiz biriydi telefondaki Beni de bilgilendirir misiniz
Ftmagull EmineYavuzhan1 doktorum da perinataloji den sıra al demişti ama alamadım hala ordan yapılıyomuş sanırım ayrıntılı ultrason yanlış bilmiyosam
didemturn @Tahaninannesii @Nslhntkn kesinlikle tavsiye ederim. Yılbaşından sonra 800 tl oldu diye biliyorum. Çok güvenilir bir doktordur
Begumhane Nslhntkn o denklikte Bi hastane istiyorsan koç üniversitesi hastanesi 890 lira canım ben iki hastanenin perinatoloji bölümünü de deneyimledim koç üniversitesi hastanesi daha iyi
Zafsim0801 Nslhntkn arkadaşım orda çalışıyor resmen biraz soygunculuk kesinlikle başka yerde yaptırın hiç biyer bulamazsanız gelin Çorlu’da yaptırin optimed reyap vatan hastanesi 550 600 civarı yol paranızla bile daha uyguna gelir
Crnbdk Dr. Recep has için nisan başına randevum var benimde, ücreti 1000lira ama sağlık çalışanlarına indirimi var 600 ödeyeceğim, kendisini Çapa’dan tanıyorum öneririm
Periwashere Merakettiklerim @Lololiya ben de orda yaptirdim fakat 15dakika sürdüğü icin tatmin olmadım, normalde 40 dakika surmesi gereken bir muayeneymis. Ali ekizden randevu aldim. Bezmi 450, ali bey 600. Bence ayni para boşuna bezmiyle uğraşmayın hem de konforlu bir hizmet alin
Lololiya Periwashere ben zaman tutmadım ama ikilim sıkıntılı çıkmıştı ondanmıdır bilmem ama baya güzel inceledi baktı ☺️