25moonlight-2021 Kızlar salı günü doğum yapıcam ama göğüslerim boş. Önceden bayağı şişmişlerdi damarları çıkıyordu. Şimdi küçücük kaldılar. Doğumda süt gelir mi bu udurumu yaşayan var mı?
ikincimucizemmmm 25moonlight-2021 doğum yaptığın andan itibaren öyle büyüyecekki canım Allah’ın bir muciZesi diyeceksin
ikincikezanne_ 25moonlight-2021 süt yapan çaylar var canım e bebekte falan da satılıyor onlardan al bol bol su iç komposto iç bunlar arttırıyor
FtmSyf Doğumdan önce süt gelmesi için yapılması gereken herhangi bişey varmı acaba? İlk gebeliğim hiç sütün gelmesine dair bı belirti yok bendede. Çokta korkuyorum doğum yapınca sütüm gelmeyecek diye
miraninannesi1 FtmSyf bestlak damla süt arttıriyo diye duydum benmde kızımda sütüm azdı hep ememedi doymuyordu oğlum doğduktan sonra kullanmayı düşünüyorum.
spiker_anne 25moonlight-2021 Göğüslerde ki süt şişkinliğinden büyüklüğünden belli olmaz korkmayın doğumdan sonra gelir süt, sonrasında doldukça şişme oluyor tabi sertleşiyor ama hamileyken sütle alakası yok göğüsteki küçüklük büyüklük❤️🌸
25moonlight-2021 spiker_anne kucuktosbik27 YagmurAnnesi miraninannesi1 F-Gemi Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız güzel anneler 🥰❤️❤️❤️
kucuktosbik27 25moonlight-2021 tam detaylı bilmiyorum ama foğum videolarından gördüğüm kadarıyla doğum başladığında vücut hazırlanıyor bebişi kucağınıza aldığındada hormonlar tavan yaptığı için süt salınımı oluyormuş Zaten 1 2 damlası dahi bebişin karnını doyuruyor ilk gün 5 6 saat tok tutuyormuş korkmayın kendinize bedeninize güvenin☺️ bebişinizle bolbol ten tene temas yapın göğüsler süt doluyor haliyle☺️
F-Gemi 25moonlight-2021 benimde öyleydi ama doğum yaptıktan sonra öyle bi geliyolarki maşallah ben şaşırıp kalmştm 😊
Neshe08 Biyerde okumuştum canım süt anlık oluşuyormuş ole önceden falan degıl yanı bebek doğunca oda gelır ınsallah 🙏