Mervezngn Deryanur bende 4 aylık oldum aynı durumdayız ayakkabımı zor giyiyorum eğilince karnıma baskı yapıyo
Deryanur Mervezngn 😊bi kendimi boyle bilirdim benden cok varmis evet ayakkabi ne valla bi corap giyemiyorum
Deryanur Deletedmom15257 amin ins da yani 2.yi hic dusunmedigim icin 😊 allah olmayanada versin 1 tane olsun eli ayagi duzgun olsun allah saglikla nasip etsin ins ya 😊sanki sende hic korku yok gibi
Deletedmom15257 Deryanur nasıl yok kiz 😆😂😆😂😂o doğumu düşünmüyorum bile ben şimdiye odaklanmışım daha yeni yariladik ya biraz daha yakın olsun 30 larda korku bi basar bi basar
Mervezngn Deletedmom15257 bendede Doğum korkusu yok suan ben genelde aman nolucak diye geçiştirenlerdenim ama dogumhaneye girerken başlar heyecan 😄
Deryanur Deletedmom15257 🤣 allahim ya valla ne guzel anı yasiyosun en azindan ben her gece dogumu resmen hayal ediyorum bazilari var dus alip doguma gidiyo ben heralde panikten korkudan onu bile alamam
Deletedmom15257 Mervezngn o an heycan başlamaz ki bayılırım kesin ben simdi bile dr gidince kalp carpintisi bi oluyi bi olluyo
Deletedmom15257 Deryanur kız öyle deme o doğuranlar nasıl doğurdu bizim onlardan ne farkımız var 💪biz gucluyuz biz yaparız çünkü biz anne olcak bi can getirecek hayatta 💪💪💪😍😗