Ozlemmut Merhaba hamiş anneler 31+2 haftalık hamileyim ama belim tutuluyor. Resmen yürüyemiyorum yatakta sağa sola dönmek bile işkence gibi. Bu bel ağrısı, tutulması normal mi. Doktoruma danışsam mı acaba?
Bmom Ozlemmut ben hamileliğin başından beri çekiyorum resmen 28 haftalik olduk yatsam kalkamiyorum kalksam doğrulamiyorum çok berbat bir ağrı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
erkaninzevcesi Ozlemmut 31+1 bel agrisi kalca agrisi bunlar normal bence ben araştırdım bebek buyudukce agirlik merkezi degisiyor agrilar ondan az kalmış dayanalim 🥰
Ozlemmut Alinamoms ahhh yataktan bi doğrulabilsem yürücem ama olmuyo maalesef ağrıdan ağladım bugün resmen
Bmom Ozlemmut kime dediysem erkek bebeklerde öyle oluyor diyor hatta cinsiyet belli değilken bir kaç tanıdığım kesin erkek o zaman demişti 🤷
tulay_asya67 Ozlemmut normal sanırım benim de öyle hatta iki aydır böyle suan 31 haftalığım şimdi böyleyse son zamanlar nasıl olurum bilemiyorum resmen açıdan ağlıyorum kitleniyorum asla hareket edemiyorum gerçekten ilk hamileliğimde asla böyle olmamıştım bu kadar zorlanmamıştım ..son güne kadar günlük yaşantım hiç aksamıstı bu gebeliğimde başıma gelmeyen kalmadı ..ayaklarım sis üstüne basamıyorum ayakta duramıyorum carpıntıdan dogru dürüst uyuyamıyorum bel agrısı zaten vallahi allahım yardımcımız olsun
Ozlemmut tulay_asya67 senin yaşadıklarının aynısını ben yaşıyorum birde bende kaburga batması ve nefes darlığı var 😭
Ysmn029 Bugün belime bir ağrı girdi böyle ara ara vuruyor 16 haftalığım bir de bugün bir korku yaşaadkm ondan olabilirmi daha önce de bel ağrısı yaşıyordum ama şimdi korkuyorum 😧
ulviyedemirbas2 Ozlemmut aynen ya bende aynı durumdayım cok fena ağır var belimde oturmakda bile zorlanıyorum 🤷♀️
Ysmn029 Ozlemmut teşekkürler yine de bel ağrısı çok kötü ben bulaşık makinesini doldurup boşaltırken çok zorlanıyorum dinlenerek yapıyorum azıcık yürüyeyim belim tekliyor