Bmom Gul6161 25+3 te 980 gramdi haftasına göre fazla ama bu zamanlar da önde yada geride olması fark çok degilse önemli değil dedi doktorum sizinde normal bence
Gul6161 paradiseeeeee değişiyor mu yani ya doktor bana sol tarafına yatmaya çalış dedi kilosu az olduğu için mi yani
kubr_pak Gul6161 Gebeliğin bu aylarında sola yatmak bebek için daha sağlıklı kilosu ile alakası yok, kiloyu da çok takma bence kötü bi durum olsa doktor söylerdi, sağsalim doğsunlar da zayıf olsunlar bir şey olmaz Allah’ın izniyle 😢
paradiseeeeee Gul6161 yo doktor bana da sola yat dedi çocuk gelişimi nefes alması vs için daha uygunmuş
Gul6161 kubr_pak yoo demedi sadece 1 hafta geride gözüküyor dedi kilosu halkında bir şey demedi sol tarafına yatmaya çalış felan dedi 1 hafta ileri veya geri olmasının da normal oldugunu bu haftalarda olabilcegini dedi
Gul6161 kubr_pak ya orası öyle gerçekten sağsalim doğsunlar inşallah takmak değilde ister istemez merak ettim her bebeğin gelişimi farklıdır zaten aynı boyda aynı kiloda olcak diye birşey yok tabiki 🤗
Gul6161 Bmom aaa evet normalde 26 haftalık gittim bir hafta geride dedi bana zaten mesela ölçümlerde 22 haftamda net ultrasonda adet dönemiyle ultrason arasında 1 hafta gibi birşey vardı
kubr_pak Gul6161 Biraz daha dikkatli beslenmeye çalış canım, her gün süt yoğurt mutlaka tüket, çiğ badem, muz, ceviz, sade soda ve kaşar peynir bebeğe çok güzel kilo yapıyor bunlardan yemeğe de özen göster
Bmom Gul6161 evet canım bu haftalar da 2 haftaya kadar önde ya da geride olması normal birşey ifade etmiyor yani 3 hafta üzeri olduğunda doktorlar daha çok dikkat ediyor zaten banada fazla haftasına göre ama şuan pek önem arz etmiyor dedi