erifeUnayEkiz Merhabalarr yeni katılıyorum aranıza ☺️Biz 18 haftalık olduk 👶🏼 Size birşey danışmak istiyorum ilk doğumda çatlak ve leke olmadı ama her ihtimale karşı şimdi badem yağı kullanmaya başladım ☺️ Kullanan varmı yada başka önerisi olan
Pinar1 erifeUnayEkiz sadece Hindistan cevizi yağı organik olan whatsonslarda bulunuyor netten okuyun sayısız faydası var ben tecrübe ettim 🙋🏻♀️
Nurce erifeUnayEkiz Çatlak için yağlı his bırakmasını sevmediğimden bitkisel yağlar yerine ; LIERAC marka kremi tavsiye ederim canım 😊
Zuzumunannesi Pinar1 bende Hindistan cevizi yağı aldım organik tüylenme yapıyor dediler sizde oluştumu
erifeUnayEkiz Nurce çok beğendim bu sayfayı ☺️keşke daha önce katılıp sorsaymışım henüz başındayım zararın neresinden dönersek kâr ozamn teşekkürr ederim😘
erifeUnayEkiz Zuzumunannesi ben daha 2 defa kullandım ve büyük boy almıştık 🤣 ne yapıcam kızlar onu nelere kullanılırr
8278 38 e kadarbısey yoktu ınanamıyorum o kadar hındıstancevıxıbyagı bıo oil catır catır catladım ben cok uzgunummmm moralım sıfıroldu bırıkı gundur:( resmen aglıcam nıye son 2 haftada catlarkı ınsan onca zaman emek verdım😢😢
erifeUnayEkiz 8278 8278 benim ilk doğumda zayıftım şimdi biraz kilo aldığım için korkuyorum acaba olurmukii diye acaba geçmi başladınız kremleri kullanmaya
Aybukealtintas erifeUnayEkiz Bende atışeri diye bir markanın sarı kantaron el ve yüz kremi var onu karıştırıp kullanıyorum cok memnunum
Sermec27 Aybukealtintas lekelenme oldu 2 gün ben adet oldum sandım sonra kahverengi ve cok az olunca test yaptım pozitif cıktı 1 hafta devam etti lekelenme sonra 6 haftalık baya kanama oldu sonra yine lekeye döndü ama bebekte kalp atısı da vardı
Erenfamily erifeUnayEkiz vazelin ve kakao yağı kullanıyorum lekeler Doğumdan sonra geçecekmiş ama çatlaklar vücut yapısı ile alakalı olursa önüne geçilmiyor maalesef bir de bol su içmek önemli 😘
Erenfamily erifeUnayEkiz 4 aylıkken başladım ama bio oil ile başlamıştım bende alerji yaptı egzama oldum sonra ilaçlar felan kullandım daha sonra vazelin kakao yağına devam ettim 😊