rabiakryl Merhaba arkadaşlar. 6 haftalık hamileyim bu zamana kadar bi şikayetim yoktu fakat 2 gündür özellikle sabahları yoğun olmak üzere midem bulanıyor kokular burnuma kötü geliyor. Ne yapmama gerekir mide bulantısına ne iyi gelir yardımcı olur musunuz
Dilekcnkn rabiakryl merhaba canım bende 7 haftalık hamileyim doktorum ilaç yazdı bana yarın gidip alıcam ama onun yanı sıra kalktığın zaman yataktan kalkmadan çubuk kraker ye dedi kraker ve leblebi yememi söyledi gerçekten zor bir durum
Zmrkays rabiakryl bende aynı durumları yaşamıştım 11+1 şuan biraz azaldı benim doktoru. Zencefil önerdi mide bulantisina bire bir mide bulantısı bı gideren bileklikler var ondan kullanabilirsin gün içinde oda etkili bir zararı yok beyaz leblebi önerdi birde doktorum
Sbry45 rabiakryl yataktan kalkmadan çubuk kraker ye biraz bekle 15 dk öyle kalk doktoruna söyle ilaç yazarsa çok iyi geliyor onun dışında yeşil elma ve ayva yiyebilirsin
EceveDenizinAnnesi rabiakryl Geçmiş olsun. Benim her iki gebeliğimde de 14. Haftaya kadar sürdü bulantılar. Doktorum Emedur yazmıştı. Az da olsa o rahatlattı.
rabiakryl Dilekcnkn evet kraker az da olsa bastırıyor. Bende perşembe günü gideceğim doktora inşallah bana da bi ilaç verir gerçekten zormuş ilk hamileliğim de hiç yaşamadım böyle şeyler 😑
minikprensimmm123 Dilekcnkn Merhaba canım bende 7 haftalık hamileyim bel ağrınız felan oluyor mu ne gibi şikayetlerin var acaba🤗
Dilekcnkn rabiakryl benim ikisidede böyleydi hele ikincisinde her gün bir evde yemek yiyordum kendi mutfağımdan soğumuştum ki bunda da böyle galiba girmek istemiyorum hiç ama diğerlerinde bebeği hissedince geçti artık inşallah bunda da böyle olur
Zmrkays rabiakryl zencefil den birazcık kesip dış kabugunu soyup 10 dakika kaynatiyorsun istersen içine biraz limon veya bal koyabilirsin ben bal koyup öyle içiyordum. Tadı kötü gelirse zencefil ekstresi de kullanabilirsin doktoruna danisip
Minnakkkk rabiakryl henüz ben iyi gelen bişey bulamadım malasef herkes prilam öneriyordu doktorum yazdı ama o da fayda etmedi 4 ay bitti hala evde yemek pişmiyor hala yemek yiyemiyorum 😞 hamileliğinde bulantı yaşamayanlar bence çok şanslı
rabiakryl Minnakkkk evet bence de ben ilk gebeliğimde hiçbir sorun yaşamadım çok rahattım bu öyle değil maalesef
rabiakryl minikprensimmm123 bel ağrım öyle fazla olmadı fakat göğüslerim çok sızlıyor birde mide bulantısı işte onu. Dışında bi şikayetim yok ☺️
Dilekcnkn minikprensimmm123 bel ağrılarım oluyordu önceden çok şimdi bulantılardan hissetmiyorum ama daha çok bulantı ve halsizlik var bende yemekde yiyemiyorum gece bulantı ile uyanıyorum sabahta aynı şekilde
[silindi] minikprensimmm123 ben 3. Haftada öğrendim hamileliği sırt ve bel ağrısıyla 11 haftayım hala belim ağrıyor sırtım ağrıyor sağ bacağım çok ağrıyor. Ama ağrıyı tercih ederim bulantı ve kusmadansa 😂
Bus61 rabiakryl valla en iyisi kusmak oluyo yoksa içini kiviriyo insanın rahatsız ediyo çok dayanamayinca gidiyom ben valla 😂