Minigim20 Kizlar 33+4 günlüğüm ama bugün bebeğimin hareketleri çok ağır ağır öncekiler gibi hissedilir can yakici tekmeleri yok sizce bu durum normal mi basina böyle bı şey gelen var mı normal mi ben mi elham yapıyorum
Babymod Minigim20 bende 31+4 haftaligim bazen çok hareketli bazen çok hafif oluyor. Normal midir acaba hiç fikrim yok. Daha önce başına gelen vardır inşallah
Minigim20 Babymod inşallah bı fikir veren olur ya canım içim içimi yiyor normal midir diye eşim evde olsa bu acile gideceğim ama oda yok
AysenO Kan şekerinizi yükseltin kızlar o zaman tekme atıyor😇 tabi şeker probleminiz yoksa. Çikolata olur portakal suyu olur
Asilb Benimde 33 bitti aynı durum geçen haftalara oranla bayağı derinden hissediyorum eskisi kadar hareketli de değil
Minigim20 Asilb aynen canım benim de öyle derinden derinden yorgun değilim aç değilim tatlı falan da yedim ama
Minigim20 Brcburcu inşallah canım zaten uzanıyorum hareket de var ama dediğim gibi minik minik derinden
Brcburcu Minigim20 ben kendim yorulunca öyle oluyor gün içinde hiç hissetmiyorum gibi gece uzaninca ancak hissediyorum yorgunken