KubraAksu Bebeğin hareketlerini net mi hissediyorsunuz ben hala belli belirsiz oluyorum sizde de aynı mı 😔 endişelenmeli miyim ilk başlardan beri böyleyim önce çok hissedip sonra belirsizleşmedi hep belli belirsiz acaba mı oluyorum ? normal mi ?
Sermec27 KubraAksu ben de 22+3 haftalık hamıleyım cok net hissediyorum ama benim ikinci gebelik blr de ben cok zayıf hamile kaldım 46 kıloyla su an 51 kıloyum sanırım ondan kaynaklı ama bu haftalarda düzensiz olması cok normal canım özellikle ilk gebelikse mesela ilk oğlum da bu haftalarda ben de cok net hissedemezdm
Denizin KubraAksu canım bende çok meraklıyım bu konuda bende 17+1 o günü iple çekiyorum Allah hepimize o duyguyu yaşatsın inşallah 🙏
KubraAksu Sermec27 evet ilk hamileliğim ve 70 kilo ile hamile kaldım balık etliyim ☺️ hissedemediğim için kafaya çok takıyorum sağlıklı mıdır diye ama rabbim sağlık versin evlatlarımıza ☺️
Sermec27 KubraAksu cok büyük ihtimal hem kılodan hem de ilk gebelik oldugu için ben ilk oğlumda da 46 kıloyla hamile kaldığım halde yine de 22 lerde hissetmediğim zamanlar olurdu 🥰
KubraAksu Denizin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cinsiyet nedir öğrendiniz mi ☺️
KubraAksu Sermec27 çok teşekkür ederim gerçekten içime su serptiniz diye bilirim hissetmiyorum diyemiyorum ama belirsiz birşeyler hissediyorum onlara da aa bu hareket diyemiyorum sadece 😂
Sermec27 KubraAksu ilk gebelik için cok normal endişe etmeyin 25 e kadar düzensiz olur hareketler zaten 🥰