Meless Kediannesi123 benimde 1 hafta kalmıştır inşallah 10.haftaya giricem inşallah sizin gibi olurum🙏
cemre- Meless bazılarında 10. Hafta bulantının en fazla olduğu haftalardır benim öyle daha da arttı 13. Hafta da azaldı kişiden kişiye değişiyor inşallah sizin daha erken biter
Buse5038 Meless canım bilekliği aldığım dedigini 5 gün süresi var demiştin ya onu üstünde yazandan dolayı mı dedin eğer ondan da orda 5 yıkamaya kadar elastikligini korur yaziyodu ondan yazıyım dedim 🙂
cemre- Meless prilam geç emilimi olan bir ilaç doğru kullandığında faydasını görürsünüz canım . Bana da zofer verdi doktorum ama eczacı bile şok oldu nasıl verilir bu gebelere dedi. Ben önermiyorum dedi. Kanser hastalarının mecburen kullandığı bir ilaç . Ben de prilam ile devam ettim sonra farkettim ki doğru kullanınca işe yarıyor. Gece yatmadan önce mesela saat 10 11 gibi aç karınla 2 tane üst üste al o ilaç emilimi yavaş yavaş başlıyor sabahtan gece 10 a kadar seni idare ediyor. Ama sen sabah alsan ilaç zaten ancak 6 saatte etkisini gösteriyordu bende yani sen 6 saate kadar zaten hep kusmuş olacaksın ilacı da dışarı atacaksın o zaman hiç Etkisini görmeyeceksin sonra akşam bir tane aldığında yine etkisini gösterene kadar sen yine onu çoktan atmış olacaksın kusarak.
Atesbeyinannesi Meless Canım ben de ilk aylarda çok kötüydüm doktorum soğuk şeyler ye dedi dondurma soğuk meyve sebze ye onlar mide bulantını kesecek dedi öyle de oldu ne krakerler ne ilaçlar hiçbir şey işe yaramadı sadece soğuk salatalık o kadar iyi gelmişti ki sen de bir dene istersen 🥰
Simra Meless merak etme en fazla bir ay sonra geçiyor bende öyleydim dr ilaç vermişti ama almamıştım kendiliğinden geçmişti hafif şeyler ye iç su iç bol bol kokudan uzak dur her ne olursa olsun canının istediği şeyler ye tuzlu kreker ye ben patatesi keşfettim belki sadece benim için öyöe geliyodur ama patates durdurdu gibi düşünüyorum patatesi yıkayıp kabuğuyla fırına attım kaç defa daha sonra içini yarıp tuz atıp yedim patatesi haşladım kızartmasıda çok iyi geliyodu durduruyodu miğdemi belki bi faydası dokunur
Meless Simra patatesi denedim canım daha beter yaptı beni uyuyorum artık midem bulandıkça kusmamak için… İnşallah son 1 ay…
Simra Meless yani korkma ama bebeğe zararı olabilir diye duymuştum kusabildiğin kadar kus boşver hem miğden hem sen rahat edersin
Simra Meless ya korkuyorum da moraliniz bozulur diye ama dediğim gibi duymuştum dedim lütfen moralinizi yüksek tutun ve farklı şeylere yönelin
Meless Simra doktorumda aslında mide bulantısının iyi bir şey olduğunu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir demişti. Hep böyle telkin ediyorum kendimi…
Nilgun75 Meless imkansız ben boş gebelik yaşamıştım miğde bulantısından ölüyordum,ortada bebek yoktu ,doktor bey biraz Atmış bence 😀
sevdeduruu Doktorum onzyd yazmıştı bana bende bulantılardan 12 kilo verdim 4.aya kadar gram azalmadı Allah yardımcınız olsun. Eger emziren anne değilseniz kullanın cidden süper birşey
Meless Nilgun75 “New York’taki Cornell Üniversitesi’ndeki bilim insanlarının yaptığı araştırma, mide bulantısının iyi bir sebebi olduğunu ortaya koydu. 80 bin anne adayı üzerinde yapılan araştırma, bulantıların bebeği koruduğunu kanıtlamış.”
Babymomannesi Meless bende öyleydim zofer falan da bir süre sonra hiç bişey yapmıyo serum taktırdım en azından 10 gün idare ediyo 5-6 kere taktırdım sanırım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Zofer içiyodum onu kusuyodum 🤭
Nilgun75 Meless nasil koruyorsa bilmem ben yasadigimi biliyorum herkesin demesi bos kiz cocuk dogurdum saglikli hic mi hic bulantim olmadi,2. Gebeligim bulantidan öldum bos gebelik cikti,simdi gebeyim hic bulantim yok cok sukur saglikli bir gebeligim var
Meless Buse5038 evet canım üstünde yazıyor diye demiştim inşallah sende de işe yarar bir nebzede olsa🙏
Buse5038 Meless 5 dk da faydası olur diyoda bilmem olmadı gibi sanki şimdilik bakacaz tek umudum bu kaldı 😂ama 5 günlük olmadığına sevindim valla