Meless Mahvetti kusmalar beni nefes aldırmıyor artık. Prilam asla işe yaramamaya başladı. Kraker,leblebi falan hikaye… elim ayağım tutmaz oldu napacağımı şaşırdım. Bu günler inşallah tez zamanda geçer
Tahaninannesii Meless sıvı kaybından oluyor, bir ara bende de oldu elim ayağım titriyordu resmen soda içebiliyorsanız belki iyi gelir ya da serum takarlar acilde toparlarsınız hemen
burcuhazal Meless ben 16.haftadaym ara sıra benim bile oluyor.ama bahsettiğinin aynısını bende yaşadm heralde ölcem dedim prilamdan birtane daha içmiştim geçmişti.ben bazen limonunn suyunu sıkıp biraz şeker biraz tuz koyuyorum biraz da olsa bastırıyor
Cansuu1706 Meless bende oyleydimm 15 haftaligim suan sukur azaaldi benim kusmaktan bogazim tahris olmustu artik eger cok fazla kusuyorsan acile git bi serum taksinlar ooyle ii geliyor ki
Akrepbebek Meless aynı haftadayız bende çok zorlaniyorum gün boyu mide bulantısı öğürme geçirmiyor hiç bir şey eskiden kraker etki ederdi artık o da etki etmiyor malesef inş 9 ay böyle sürmez tek tesellim bir an önce geçmesi
Meless WmonallissA şimdi eşim almaya gitti. Gün boyu kustum midem artık çıkacak dışarı… inşallah işe yarar🙏
neseinan Su123 ne serum ne ilaç etki etmedi hiç bana kullanmadığım mide bulantı ilacı kalmadı 19. haftadayım afedersin 1 haftadır atmamışım
Jelibon54 Meless ilk başlarda zofer çok etkili oluyor biraz pahalı bir ilaç 70 lira kadar ama çok işe yarıyor
WmonallissA Hazal12 aynen prilamın işe yaramadığı günler yarımını dilden alıyordum hemen etki ediyordu
ikincimucizemmmm Meless zofran almalısın canım biraz pahalı ama işe yarıyor ben hala kötüyüm dayanılmaz olduğunda zofran kullanıyorum
Cigdm ikincimucizemmmm canım alma zofran hiç iyi değil bebeğe kaç doktora sordum profa sordum kesin önermiyoruz diyolar çocuğu etkiliyor şimdi olmasa bile ilerde 1. Hamileliğimde zofer veren doktora gittim hatta o versin bari bı o kesiyor diye o da aynısını dedi artık o ilacı hamilelere önermiyoruz bebeği etkiliyor dedi yanlış anlama çok kullanan var halla ama gittiğin doktorlar çok iyi perinotoloji doktorumda var aralarında onlar zaten hiç bırakmıyor kesinlikle dedi söyler soylemez
Aselinannesi2 Ah ah 28 haftalik hamileyim 24 haftaya kadar oldum istifar pirilam dr ise yaramadi tuzli seyler yok kokuya hassasiyet vardi bende ne gorsem Istifar sokaga ciksam bir kokuda yola istifar valla oldum cok zor Allah yardim etsin canim
Nesli6153 Meless geçmiş olsunn bende çok çektim çok zor prilam banada fayda etmedi zofer kullandım onla ayakta durdum ben kurtarıcımdı onu al bence 4 mg olanından sabah akşam al hiçbişe hissetmiyosun
1incir Meless prilamı nasıl kullandın canım Zofer öneriyorum şiddetle beni sadece o iyileştirdi eczaneden alabilirsin devlet karsılamıyo zaten
Attent Meless ilk haftalarım aklima geldi ya cok zor bende limon suyu agzima damlatirdim beni biraz rhatlatirdi suan 35+5deyim son haftalar da sirt ağrısı migde yanması var :)
burcinnb Meless canım çok iyi anlıyorum seni. Bende çok çektim şimdi 18.haftadayım daha yeni geçti, Allahımm yardımcın olsun ❤🤲