Seda34 Selam kızlar göğüs kalkanı kullanan varmı nasıl rahat kullanışlı birşeymi kullananlar yardımcı olabilirmi
Thesra Seda34 Philips gögüs kalkanını emzirirken uçlarımın yara olmasıyla birlikte kullanmaya başladım çok memnun kaldım ayrıca kalkanın içine süt biriyo onuda bebeğe verebiliyosun canım
Seda34 Evet öyleymiş canım peki kıyafetin dışından belli oluyormu uzandığında falan rahatsız ediyormu
Aliirem Seda34 ben aldım okadar sert bırsey kı bebek onu ememıyor yanı ben beceremedim yada ama bıraz sacma yapmıslar ve o gogsune yapısıp senle bir butun olmuyor emdırcen onla cıkartcan sonra zaten gorunur kıyafetının altından dedıgım gıbı sert
Ozlmozlm Yalnız göğüs Kalkanı bebeği Emzirmek için değil zaten. Emzirmediğin zamanlarda göğüsün hava alıp yara olmaması, direk kıyafet ile temas etmemesi ve akan sütün içinde birikmesi için. ben de tavsiyeler üzerine aldım. Arkadaş göğüs ucuyla karıştırdı sanırım..
GecesMom Bende phliphs avent göğüs kalkanı aldım kullananların hepsi çok çok memnun hava alması yara olmasını engelliyo yara varsa ıslak kalmadığı hava aldıgı için iyileşmeaine yardımcı oluyomuş. Onu aldım kullanıcam iş göreceğine çok inandım olmazsa silverette alıcam tedavi amaçlı ama inşallah gerek kalmaz
Seda34 Sağolun kızlar bilgi verdiğiniz için bende düşünüyorum ama kullanışlı mı iç çamaşırın altından takılıyor rahat edebilirmiyim kıyafetten görünürmü bunlar kafama takıldıda biraz