Aycaates_ Benim beta 66 75 son adet tarihim 14 20 ocak simdiden basladi benim kusmam yok ama öğürüp duruyom sabaha karşi
mavili123 Aycaates_ bebek hafta hesabını en son görülen reglin ilk gününden hesaplıyorlar. 6. Haftada bulantıların başladığı söyleniyor
Burcu4135 Aycaates_ 7.haftaya kadar hic biseyim yoktu. 7. Hafta da basladı benim. Reflü cıktı bide. 9. Haftayı bitirmek üzereyim ve ne zaman gececek diye bekliyorum.
Aycaates_ mavili123 evet ama bana beta hcg cok dusuk adet gunune gore diyorlar nasl miden bulaniyor ozaman diyorlar
Aycaates_ Burcu4135 rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsn insallah benm tahminime gore 6 haftalk 4 gundur öğürmek beni mahv ediyor kusamiyorumda
msyndmr Merhabalar benim 6+2 ama midem sanki tıka basa yemişim gibi sanki heran çıkaracakmism gibi birde hic bişey canım istemiyor zorla yiyorum resmen
Sbry45 msyndmr prilam kullanabilirsin doktoruna danışarak bna iyi geldi en azından çıkarmıyorum tiksintimde eskisi gibi değil
Sbry45 Aycaates_ 5.haftamda başladı 7+1 im hala devam ediyor bazılarının adet günü geçer geçmez başlar